Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Peter Marcin: Takmer sa zrútil!

Peter Marcin Zobraziť galériu (7)
Peter Marcin

BRATISLAVA – Nemal to ľahké! Peter Marcin (42) si do svojej šou Chodili sme spolu pozval ako hostí Mariána Labudu (64) a Stana Dančiaka (66). A práve druhý spomínaný herec mu dal zabrať! Moderátora priviedol takmer do šialenstva.

Peter Marcin sa na vlastnej koži presvedčil, aké môže byť moderovanie ťažké. Do svojej relácie si tentokrát pozval hercov zo staršej generácie - Mariána Labudu a Stana Dančiaka. A práve Dančiak je povestný svojimi nikdy nekončiacimi príhodami. Do príbehov totiž vloží toľko odbočiek, že človek má problém odsledovať, čo vlastne chcel povedať.

A hoci Peter Marcin už má čo-to odmoderované, aj on sa stratil v jednej z Dančiakových historiek. „Trochu sa mi stratila niť teraz,“ priznal pred kamerami. No aj napriek tomu upozorneniu Stano Dančiak rozprával ďalej, až z Marcinových úst vyšla nie príliš lichotivá poznámka. „To sme už úplne v prdeli,“ zareagoval. A hoci jeho slová sprevádzal smiech, nebolo mu všetko jedno. „Pán Dančiak rozprával asi pätnásť minút a už sme z toho boli všetci zmätení. Peter Marcin mal problémy ukočírovať to,“ prezradil nám zdroj zo štábu. Celú situáciu a ďalšie zaujímavé príhody si môžete pozrieť už dnes večer na STV.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu