Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Súd so Žitným: Prišiel o dcéru! Exmanželka sa tešila!

Rasťo Žitný a jeho exmanželka Katarína so svojím priateľom. Zobraziť galériu (5)
Rasťo Žitný a jeho exmanželka Katarína so svojím priateľom.

TRNAVA – Už má od neho pokoj! Exmanželka Rasťa Žitného (32) Katarína Machovičová (29) má dôvod na radosť. Pojednávania ohľadom zapretia otcovstva dcéry Maríny (6 mesiacov) sa dnes definitívne skončili. A to aj napriek tomu, že bývalý moderátor na súd neprišiel.

Na Okresnom súde v Trnave dnes padlo rozhodnutie, ktoré zbavuje Rasťa Žitného otcovstva takmer polročnej dcéry jeho exmanželky Kataríny Machovičovej. Verdikt súdu znie: dieťa nie je Žitného. Malá Marína tak oddnes patrí obom skutočným rodičom konečne aj úradne.

Po takmer šiestich mesiacoch od narodenia Machovičovej dcéry súd uznal otcovstvo Petrovi Hájikovi - súčasnému priateľovi Žitného exmanželky. „Určite som šťastná, že sú veci na poriadku tak, ako majú byť,“ netajila topkám nadšenie Katarína.

Ako sa nám ďalej podarilo zistiť, Machovičová s Hájikom žili intímne údajne od novembra 2007. Teda mesiac potom, čo sa moderátor rozviedol s vyštudovanou inžinierkou. Matka bývalej Žitného dcéry sa na pojednávaní nechala počuť, že dieťa, ktoré porodila pár týždňov po Rasťovej autonehode, bolo plánované.

Tým, že sa Marína narodila ešte v dobe, kedy plynulo tristo dní od rozvodu Kataríny a Rasťa, zákon ako otca určoval bývalého hlásateľa Televíznych novín. V prípade, že by sa Machovičová vydala za podnikateľa Hájika počas tehotenstva, na rodnom liste by Žitného meno nefigurovalo. V tejto médiami prepieranej kauze ohľadom zapretia otcovstva bol exmarkizák v pozícii odporcu.


VIDEO: Katarína Žitná so svojím priateľom Petrom Hájikom dnes prišli na pojednávanie spolu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu