Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Víťaz Kamil Mikulčík: Od nervozity si obhrýzal nechty!

Zobraziť galériu (6)
"Prichytený" Kamil Mikulčík.

BRATISLAVA – Zlozvyk v priamom prenose! Kamil Mikulčík (31) sa spolu s Nelou Pociskovou (17) stal víťazom piateho semifinálového kola Eurovízie. Pri čakaní na výsledky sa však naplno prejavila jeho nervozita.

Nechceli postúpiť?! Kamil Mikulčík s Nelou Pociskovou si vraj prišli na Eurovíziu len zaspievať peknú pieseň a žiadne ďalšie ambície nemali. Kamil však počas priameho prenosu vôbec nevyzeral na to, že chce odísť bez umiestnenia. Počas vyhlasovania výsledkov bol totiž taký nervózny, že si priamo na pódiu začal obhrýzať nechty. „Áno, to je môj zlozvyk od detstva,“ priznal nám neskôr v zákulisí to, ako sa vyrovnával s duševným nepokojom.

Pritom práve Kamil sa na Eurovíziu dostal úplnou náhodou. Pieseň Leť tmou totiž napísal profesor Nely Pociskovej a práve on jej aj poradil prizvať si na tento duet Mikulčíka. Topky.sk vypátrali aj to, čo Kamil povedal pred vyhlásením tretieho nepostupujúceho miesta svojim konkurentom. „Chlapci, dosť si užívam, že stojím medzi Kulym a Cmorikom,“ povedal menej známy herec a spevák svojim slávnejším kolegom. Nakoniec však jeho duet s Nelou Pociskovou porazil pieseň aktuálneho zlatého slávika Petra Cmorika.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu