Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

a VIDEO Obnažené Pussycat Dolls v Bratislave: Sexi mačičky vystrčili pazúriky!

Pussycat Dolls na bratislavskom koncerte. Zobraziť galériu (10)
Pussycat Dolls na bratislavskom koncerte.

BRATISLAVA - Poriadne to rozpálili. Včerajší koncert dievčenskej kapely Pussycat Dolls rozvášnil Bratislavu. Sexi mačičky dodržali sľub, ktorý dali topkám v exkluzívnom rozhovore pred vystúpením. V ňom sa zaviazali, že sa bude na čo pozerať!

Šou plná hudby, dráždivého tanca a sexi dievčat. Presne také bolo koncertné vystúpenie v bratislavskej Inchebe, ktoré odohralo zloženie Pussycat Dolls v rámci Domination Tour. 

Niekoľkotisíc fanúšikov preplnenej haly si prišlo na svoje. Skvelú atmosféru vytvorili dievčatá od prvého momentu, ako sa objavili na javisku. Nešlo totiž o tradičný príchod, pretože sa na pódium doslova vynorili na špeciálnej zdvižnej plošine, pričom sedeli na motorkách. Zvítali sa so slovenskými fanúšikmi, ktorí ich pozdrav opätovali s ohromným nadšením.

Spustili svoje najväčšie hity, ktoré obmieňali aj menej známymi skladbami. Celý hudobný a vizuálny dojem umocňovali sexi odhaľujúcimi kostýmami a zvodnými tanečnými kreáciami. Publikum jednoducho zabávali. "Určite si všetci prídu na svoje," sľubovala topkám pred koncertom Ashley. Jej slová sa do bodky naplnili. Veď si dokonca počas vystúpenia vybrala spolu s ostatnými dievčatami z davu niekoľko náhodných fanúšikov a fanúšičiek, s ktorými si priamo na javisku zatancovali.  

Podobný zážitok čaká ešte priaznivcov dievčenskej kapely v Srbsku, kam majú Pussycat Dolls po odchode zo Slovenska namierené. Tam sa ich európska koncertná šnúra uzavrie. Nasledovať bude USA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu