Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ďurianová: Mení život od základov! Nový chlap, vlasy a teraz... auto!

Marianna Ďurianová na novom tátošovi. Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová na novom tátošovi.

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Prelomové obdobie! Potom, čo sa moderátorka Marianna Ďurianová (32) stiahla do šoubiznisového ústrania, začala zrejme písať novú etapu svojho života. Našla si novú lásku, zmenila účes a najnovšie ju topky.sk pristihli šoférovať nové auto!

Tá sa teda má! Plavovlasej markizáčke Marianne Ďurianovej sa veru darí. Po neúnosnom prepieraní jej osoby v médiách si môže užívať väčšiu voľnosť. Vo svojom súkromí sa potichu púšťa do zmien. Nový taliansky priateľ Michele Bologna, vlasový zostrih a aktuálne aj nový štvorkolesový tátoš. Radosť z neho je o to väčšia, že zaň nezacvakala ani cent.

„Toto auto mám v spolupráci s istým portálom, ktorý je zameraný na bezpečnosť na cestách. Stala som sa jeho patrónkou,“ ozrejmila topkám Ďurianová dôvod, vďaka ktorému ušetrila tisíce eur.

Nešlo však o jej vysnívaný model. „Nie, bolo to jedno z ponúknutých áut, medzi ktorými som vyberala,“ vysvetlila nám Marianna. Hlásateľka hlavného spravodajstva Markízy si musí pochvaľovať najmä priestrannosť auta. Nuž, presvedčte sa sami, veď miesto si v ňom našiel aj snoubord! Viac fotografií si môžete pozrieť v 

Ďurianová: Mení život od
Zobraziť galériu (6)

Sledujte TOPKY TV: Ďurianová chodí do Markízy na novom aute!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu