Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

a FOTO Ďurianovej priateľ Bologna: Na Bratislavskom bále opäť bez Marianny!

Michele Bologna Zobraziť galériu (22)
Michele Bologna

BRATISLAVA – Hra na skrývačku pokračuje! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (31) sa v spoločnosti pred médiami po boku svojho priateľa - riaditeľa komunikácie a PR Slovenských elektrární Micheleho Bolognu (32) zatiaľ oficiálne neukazuje. Topky.sk ho stretli samého na bratislavskom bále. Kto bol po jeho boku?

Ako topky.sk v októbri minulého roka informovali, v živote Marianny Ďurianovej je nový muž - Michele Bologna. Pred médiami sa spolu však ešte neukázali. A inak tomu nebolo ani na sobotňajšom Bratislavskom bále, kam Bologna prišiel bez Marianny. Hoci v súkromí do spoločnosti údajne spolu vybehnú, tu sa objavil sám a zabával sa so svojimi kamarátmi a kolegami.

Otázkam o ich vzťahu sa doteraz obaja všemožne vyhýbajú. Pomer s markizáckou moderátorkou už dávnejšie však Michele nevylúčil, hoci k súkromiu sa nerád vyjadruje. „Nehnevajte sa, ale nebudem sa vyjadrovať k súkromným veciam,“ nedávno povedal pre topky.sk. Zrejme si obaja povedali, že si svoje súkromie budú, čo najdlhšie chrániť Rovnako vyhýbavo sa vyjadruje aj Marianna Ďurianová. Odpovede na všetky otázky týkajúce sa jej „utajovaného“ priateľa sú už tri mesiace rovnaké: „Nekomentujem.“

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII!

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu