Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

a FOTO Ďurianová: Vyhodila si z kopýtka na divokej párty! A stala sa z nej pávica!

Marianna Ďurianová sa na žúre výborne bavila. Zobraziť galériu (16)
Marianna Ďurianová sa na žúre výborne bavila.

BRATISLAVA – Ako za starých čias! Markizácku moderátorku Mariannu Ďurianovú (32) sme vo štvrtok stretli v bratislavskom klube na poriadnom žúre. Zabávala sa tak, ako sme u nej boli zvyknutí z obdobia, keď tvorila pár s Honzíkom Novotnym (31). Toho však včera vymenila za iného chlapa.

Svojho partnera Micheleho Bolognu skrýva tvár televízneho spravodajstva ešte stále pred očami verejnosti. Inak tomu nebolo ani na štvrtkovej párty, na ktorej sa markizácka moderátorka zabávala v spoločnosti kamaráta z mediálnej brandže -Braňa Bruna Cibereja.

Po dlhom čase si vyrazila na žúr, ktorý sa konal pri príležitosti uvedenia nového parfumu na trh. „Akcia bola spojená s vôňou. Preto som si ju vybrala. Je pravda, že som sa bola zabávať po dlhej dobe. A myslím, že mi aj na dlhý čas stačilo,“ povedala pre topky.sk Marianna. Štvrtkový večer si však o to viac užila.

Dôkazom môžu byť aj tieto fotografie. Pred objektívom nášho fotografa si dokonca nechala zo žartu pripevniť na chrbát perá, ktorými na prvý pohľad pripomínala pávicu. „Skôr by som povedala, že labuť,“ poopravila nás plavovláska. Na párty sa zdržala približne do dvanástej.

Kto všetko sa ešte prominentnej akcie zúčastnil? Pozrite si našu GALÉRIU!

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu