Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

"Sněženka" Eva Jeníčková: Priznala, že je zlatokopka!

Eva Jeníčková Zobraziť galériu (4)
Eva Jeníčková

BRATISLAVA – Uprednostnila peniaze pred láskou! Česká herečka Eva Jeníčková (44), ktorá je jednou z hlavných hviezd nového filmu "Sněženky a machři po 25 letech", priznala, že je zlatokopka.

Sympatická blonďavá herečka Eva Jeníčková sa veru za nič nehanbí. Takmer pred tromi rokmi sa vyzliekla pre istý pánsky magazín a odhalila tak celú svoju vonkajšiu krásu. Pred pár dňami poodhalila pre zmenu topkám čo-to zo svojho vnútra. Priznala, že je žena, ktorá uprednostní peniaze pred láskou.

„Áno, to je presne ono. Gold digger,“ s úsmevom zahlásila herečka. Nemyslela tým však seba, ale postavu Mariky, ktorú stvárnila v novom českom filme "Sněženky a machři po 25 letech". Tu si zahrala zlatokopku, ktorá je uväznená v zlatej klietke.

Mne osobne je to však cudzie. Ja by som svoju lásku a vášeň neobetovala pre peniaze, pretože mám veľké sebavedomie a dokážem sa o seba postarať sama,“ priznala svoje skutočné pocity Jeníčková.

VIDEO: Eva Jeníčková a Juliana Johanidesová aj o tom, že na spolužiakov nemajú čas.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu