Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka Kerekešová chystá svadbu: Dúfam, že si ma priateľ zoberie!

Eva Kerekešová v pikantných scénach. Zobraziť galériu (9)
Eva Kerekešová v pikantných scénach.

BRATISLAVA – Túži po rodine a deťoch! Mladá herečka Eva Kerekešová (27), ktorá sa zviditeľnila najmä pikantnými scénami vo filme Nestyda, prezradila topkám, že sa chce čoskoro vydávať.

Nová česká komédia Nestyda, ktorá mala začiatkom februára premiéru v slovenských kinách, nezaujala mnohých divákov iba skvelým humorom, ale aj šteklivými erotickými scénami.

Najviac sa vo filme odhalila slovenská herečka Eva Kerekešová, ktorá bez problémov ukázala prsia. Na premiéru ju prišiel povzbudiť aj maďarský priateľ Chaba, s ktorým tvorí pár už niekoľko rokov. Topky.sk sa pri tej príležitosti herečky spýtali, či neplánuje svadbu.  „Áno, plánujem. Dúfam, že si ma na jeseň zoberie,“ vyznala sa nám.

Ako ďalej prezradila, nebráni sa ani potomstvu. „Zariaďujeme si svoje „útulie“. Potom snáď prídu aj deti,“ dodala s nádejou a túžbou v hlase, že by sa ich budapeštianske hniezdočko lásky mohlo rozrásť o malého človiečika.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu