Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné zábery hore aj dole bez: Vendulka »utešiteľka« z Básnikov sa vyzlieka aj po 50-tke!

Eva Jeníčková Zobraziť galériu (9)
Eva Jeníčková (Zdroj: jirkazz.gzk.cz/Česká televize)

BRATISLAVA - Holá... Na kompletku! Keď si scenár vyžaduje, aby sa pred kamerami odhalil kus kože, musí ísť hanba bokom. Bohaté skúsenosti s tým má aj herečka Eva Jeníčková (51). Brunetka, ktorú Česi a Slováci vnímajú najmä ako Vendulku „utešiteľku“ z filmov o básnikoch, sa totiž na televíznych obrazovkách objavila nahá už viackrát. A neprestáva s tým ani po 50-ke. Najnovšie sa v českom seriáli ukázala hore aj dole bez!

Evu Jeníčkovú si väčšina Slovákov a Čechov pamätá ako Mariku z počinu Sněženky a machři či Vendulku „utešiteľku“ zo série filmov o básnikoch.

Okrem milých komediálnych postáv má však brunetka na svojom konte aj oveľa kontroverznejšie úlohy. Pred piatimi rokmi si napríklad zahrala v americkom filme Denník sexuálnych obetí, v ktorom okrem bežných erotických scén boli samozrejmosťou aj tie perverznejšie s nádychom sado-maso.


Marika zo Sněženky a machři oslávila 50tku: Erotika, sado-maso a perverznosti v Amerike!


No a s odhaľovaním kráska zjavne neprestáva ani po 50-ke. Český portál, ktorý zverejňuje sexi zábery z filmov, totiž aktuálne upozornil na scénku, ktorú si Jeníčková tento rok strihla vo štvordielnom televíznom seriáli Modré stíny. 

Tam sa herečka pred kamerami objavila doslova tak, ako ju pán boh stvoril – s odhaleným vrchom aj spodkom. Divákom sa tak naskytol úplne necenzúrovaný pohľad na jej holé prsia, ale aj na tie najintímnejšie časti ženského tela. No a toto všetko ukazovať po päťdesiatke, tak tomu sa už hovorí odvaha! Nemyslíte?

Eva Jeníčková ukázala v novom českom seriáli zo svojho tela úplne všetko.
Zobraziť galériu (9)
Eva Jeníčková ukázala v novom českom seriáli zo svojho tela úplne všetko.  (Zdroj: jirkazz.gzk.cz/Česká televize)

Viac o téme: Eva Jeníčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu