Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Megan Fox konečne voľná: Davidovi z Beverly Hills dala kopačky!

Megan Fox a Brian Austin Green Zobraziť galériu (9)
Megan Fox a Brian Austin Green (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Všetci mužskí fanúšikovia mladého hollywoodskeho objavu by mali mať dnes veľkú radosť. Idol ich túžob totiž zrušil svoje zásnuby a od záväzkov si dáva na čas pauzu.

Megan Fox (22) sa dostala na výslnie vďaka úspešnému sci-fi Transformers. Krásna dievčina s neuveriteľnou dávkou sexepílu dokázala pritiahnuť pozornosť aj takých divákov, ktorí by inak tento žáner nemilosrdne zavrhli.

Hoci je Megan pomerne mladá, so svojím expriateľom Brianom Austinom Greenom (35) bola zasnúbená už od roku 2006. Dvojica sa spoznala a dala dokopy v čase, keď mala herečka ešte len sedemnásť rokov.

Značný vekový rozdiel ani jednému z nich neprekážal. Až doteraz. „Ten vzťah nabral iný smer,“ prezrádza zdroj pre časopis Us Weekly a dodáva: „Je teraz v úplne priateľskej rovine, ostávajú kamarátmi. Obaja sa sústredia na vlastnú kariéru.“

Iniciatíva priateľského rozchodu prišla zrejme zo strany Megan. Brian totiž len nedávno vyhlásil, že už čoskoro plánuje malú svadbu. Namiesto nej sa však dočkal akurát rozchodu.

Hviezdu s dokonalými krivkami si môžete najbližšie vychutnať v pokračovaní jej zatiaľ najúspešnejšieho filmu Transformers: Revenge of The Fallen.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu