Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexbomba Megan Fox: V identifikácii svojho pohlavia má poriadny zmätok!

Megan Fox Zobraziť galériu (13)
Megan Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGLES - Zdá sa, že nedávno udelené ocenenie magazínu GQ túto božsky vyzerajúcu dámu akosi vyviedlo z rovnováhy. Megan sa totiž ako jediná žena ocitla na listine celebrít v rámci ankety Muži roka. Medzitým už stihla vyhlásiť, že chlapom vlastne naozaj je!

22-ročná sexica sa na párty spomínaného časopisu predviedla v odvážnych ružových šatách, čím prítomným pánom dala jednoznačne najavo, že si čerstvý titul "Posadnutosť GQ" odnáša plným právom. Niet divu, že novinári sa od nej z červeného koberca nepohli ani na krok. Podgurážená a výborne naladená Megan im zaperlila i zopár skutočne skvostných vyhlásení.

V rozhovore pre Page Six sa príťažlivá brunetka priznala k viac ako zvláštnej úchylke voči tínedžerskému idolu Zacovi Efronovi: "Som ním posadnutá. Vy neviete, že Zac a ja sme tá istá osoba... Ako Janet a Michael Jacksonovci. My tu vlastne ani nie sme, Zac si nasadí parochňu, oblečie sa a zrazu som to ja. Toto je jedna z najväčších záhad všetkých čias."

Kráľovná sexepílu sa neváhala vyjadriť ani na adresu nového prezidenta Baracka Obamu, ktorého považuje za "veľmi sexy". Spontánne sa vyznala i zo svojich politických názorov a neskrývaného patriotizmu. Kto vie, či sa na sérii týchto srandičiek zabával aj Meganin snúbenec Brian Austin-Green.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!




Interview s Megan Fox


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu