Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vzrušujúca Megan Fox: Zamilovala sa do ruskej striptérky!

Megan Fox na titulke magazínu GQ Zobraziť galériu (13)
Megan Fox na titulke magazínu GQ

USA – Megan Fox doslova rozpaľuje novinové stánky hneď dvomi horúcimi pózami z titulných stránok. Bikiny, ktoré zakrývajú len málo čo, zmyselný jazyk a pohľad bohyne. Obálka októbrového vydania magazínu GQ je zaručene hotovou pastvou pre oči.

V interview pre spomínaný magazín hviezda filmu Tranformers s hrdosťou porozprávala o svojich filmových úlohách.

„Ak by sa moja kariéra po zvyšok života točila okolo filmov založených na komikse, bola by som veľmi šťastná.“ Z jej slov je jasné, že ku komiksom má naozaj vrelý vzťah. „Milujem tento druh filmov a postavy, ktorých príbeh sa odohráva v pozadí, no zároveň sa vyvíja. A nemusím byť sexy za každú cenu.“

Že ide o naozaj zaujímavý rozhovor, svedčí aj priznanie sexbomby k randeniu s ruskou striptérkou. Po nešťastnom rozchode so svojim niekdajším priateľom sa Megan ako 18-ročná zamilovala do tanečnice v striptérskom klube. Ako sama tvrdí, lesbičkou rozhodne nie je, no krásne ženy typu Olivia Wild ju dokážu poriadne rozvášniť.

Odvážnu snímku na obálke okomentovala slovami: „Som nadšená spoluprácou s GQ, pretože je to úžasný magazín.“ Musíme priznať, že minimálne fotografie uchvátili aj nás. Veď posúďte sami.



Zábery z fotografovania pre magazín GQ


Momentálne sa Megan usmieva aj z titulnej strany magazínu Maxim. Jej hovorkyňa však vyhlásila, že ide o staršie fotografie, ktoré už boli uverejnené v iných plátkoch. Maxim použitie fotografií odôvodňuje tým, že talentovaná herečka je veľmi obľúbená u 13 miliónov čitateľov tohto renomovaného magazínu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu