Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ďurianová zavarila Zápalovi: Takto potláčal smiech!

Jaro Zápala a Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Jaro Zápala a Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Záchrana plná zábavy! V Televíznych novinách bolo po čase opäť počuť smiech. Tentoraz len pri úsmeve nezostal Jaro Zápala (42). Nemalý podiel na tom mala jeho kolegyňa Marianna Ďurianová (32).

Po vyše mesiaci sa vo večernom markizáckom spravodajstve opäť smialo. Tentoraz sa neudržal Jaro Zápala. A čiastočne za to môže Marianna Ďurianová. Tá si moderovanie veľmi neužila. Podráždené hrdlo jej robilo problém zahlásiť avízo na témy utorkových Televíznych novín o devätnástej.

„Škriabalo ma v krku, nechcela som, aby sa to prejavilo na obrazovke,“ vysvetľovala topkám Marianna. Celú situáciu však svojou duchaprítomnosťou vyriešil Zápala, ktorý za ňu text prečítal. Počas „záchrannej akcie“ sa však rozosmial. Nakoniec sa mu to podarilo potlačiť.

„Nie, my sme sa nesmiali,“ zapierala spočiatku Ďurianová. Spomínané okolnosti vnímala inak. „Len sa na mňa usmial,“ domnieva sa markizácka plavovláska. Menší zdravotný problém spolu so Zápalom ako-tak zakryli. Ešteže to dopadlo lepšie ako v minulosti. Marianna už totiž na správy aj „kašľala.“

VIDEO: Takto to vyzeralo v utorkových Prvých Televíznych novinách



VIDEO: Problém s kašľom v minulosti zachránil Rasťo Žitný



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu