Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Markizácky vianočný žúr: Gogál sa tackal domov, Ďurianovej narástli rožky!

Markizácky vianočnú žúr Zobraziť galériu (15)
Markizácky vianočnú žúr

BRATISLAVA - Chľast a poriadna zábava! Na štvrtkovom vianočnom večierku si niektorí markizáci vyhodili z kopýtka. So starým rokom sa v predstihu rozlúčili v pekelnom štýle! Topky.sk nachytali spoločensky unaveného Ivana Gogála (49) a čerticu Mariannu Ďurianovú (31).

Na vianočnom žúre nechýbala najznámejšia tvár televízie Marianna Ďurianová, ktorá sa na párty objavila so sexi čertovskými rožkami. Zabávala sa však bez svojho nového priateľa Micheleho Bolognu (32).

O mužskú spoločnosť však nemala na akcii evidentne núdzu, keďže ju domov odprevadil istý pán. Bol to však iba jej „starý známy kamarát“ Libor. Plavovláska pri odchode zložila čertovské rožteky a do bytu dorazila poslušne sama - už ako anjel.

Rozhodne anjelsky sa v spomínaný večer nesprával herec Ivan Gogál. S alkoholom to totiž mierne prehnal. Topky.sk ho odfotili pri odchode z markizáckeho vianočného žúru s pohárikom v ruke a ťažkým - váhavým krokom. Zrejme zapíjal smútok po tom, čo sa nedávno dozvedel, že seriál Priateľky, v ktorom účinkuje, na obrazovkách Markízy v Novom roku neuvidíme.

Na párty nechýbali ani ďalšie tváre televízie ako napríklad marketingová riaditeľka Zuzana Ťapáková s priateľom Vilom Rozborilom, Barbora Rakovská, priateľka Štefana Skrúcaného - Dominika Lukáčová, či Vilo Csontos, ktorý z party odchádzal s neznámou blondínou.

Topky.sk zistili, že na akcii prekvapujúco chýbala momentálne najmedializovanejšia tvár Markízy Miriam Kalisová. Zaujímavý je pritom fakt, že jej priateľ - šporťák Peter Varinský, na večierku nechýbal. Opäť sa teda zabávali každý sám.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu