Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ráková: Nahá sa už predviedla... Nafotí aj akty?!

Viki Ráková v Evinom rúchu. Zobraziť galériu (2)
Viki Ráková v Evinom rúchu.

BRATISLAVA – Hanblivosťou netrpí! Herečka Viki Ráková (27) s nahotou nemá problém! Úplne obnažená sa totiž nedávno predviedla na divadelných doskách. Topky.sk sa preto populárnej herečky spýtali, či by sa nechala nahovoriť aj na fotenie aktov.

Viki Ráková, ktorá sa zviditeľnila najmä seriálmi Susedia a Panelák, nedávno prekvapila divákov veľkou dávkou odvahy. V košickom divadle Thália totiž pred časom vzala úlohu, pri ktorej sa po javisku promenádovala úplne nahá... A nehanbila sa! „Režisér a umelecký šéf ma uistili, že nahota je potrebná kvôli vyvrcholeniu deja. Navyše je to riešené veľmi decentne a diváci ma uvidia len zozadu,“ povedala nám Viki.

Na margo tejto scény sa jej topky.sk spýtali, či nerozmýšľala nafotiť aj erotické akty. „Nie, nie. Ani som nemala také ponuky, tak som nemala nad čím rozmýšľať,“ povedala herečka, ktorá však v topkárskom online rozhovore túto možnosť úplne nezavrhla a čitateľovi na rovnakú otázku odvetila s úsmevom: „Asi nie :-).“ Možno mladá herečka čaká len na vhodnú ponuku.

 
 
Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu