Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Online rozhovor - Viki Ráková: Rozpad Susedov ma nemrzí!

Viki Ráková Zobraziť galériu (9)
Viki Ráková

BRATISLAVA – Populárna herečka Viki Ráková (27) sa narodila 15. marca 1981. Rodáčka z Rimavskej Soboty svoj akčný naturel naplno ukázala v sitkome Susedia. V postave Ildikó sa našla a preto niet divu, že prijala ponuku učinkovať v podobnom seriáli Kutyil, s r.o. Diváci ju od pondelka uvidia v tretej sérii Paneláku a vy sa s ňou môžete porozprávať na topkách.

V rodnom meste vyštudovala obchodnú akadémiu, po nej VŠMU v Bratislave. Divadelné dosky okúsila v košickom divadle Thália, tanečný parket v tanečnej šou Bailando. Svoje nadanie ukázala aj v seriálovom priemysle.

Na televízne výslnie sa dostala vďaka markizáckym Susedom. Potom, čo sa objavila v najsledovanejšom slovenskom seriáli, sa ukázala v ďalšom, tentoraz však dennom a na TV JOJ.

Okrem Paneláku hrá od septembra aj v Kutyilovi. Na nedostatok práce sa sťažovať nemôže. Aj to si však vyberá svoju daň. Kúsok voľného času trávi s priateľom Lászlóm. A obetuje ho aj pre online rozhovor na topkách. Pýtať sa môžete v pondelok od 10:30.

Rozhovor

10:24:53 - otázka od: Marek Bartik Ahoj viki, chcel by som sa ta spytat, ci budes v tretej serii uz castejsie v panelaku? Ahoj Marek! ano, už sa začali natáčať časti z tretej série, a veru, budem tam častejšie, čomu sa veľmi veľmi teším:-)

10:25:48 - otázka od: Peter Ahoj Viki ! Som tvoj skalný fanúšik, a si strašne sexi. No mal by som na teba prosbu: čo máš teraz na nohách? silónkové ponožky, alebo tie obyčajné? Mohla by si si odfotiť v redakcii nohy? PROSIM ŤA VEĽMI PEKNE NIČ VIAC NECHCEM PROSÍÍÍM. Vopred dakujem Ahoj Peter mám na sebe čierne, 50denové pančuchy , lebo je vonku kosa:-))))

10:27:03 - otázka od: Tomáš Ahoj Viki,kedy sa planuješ vydať a založiť si rodinu? či v najbližšej dobe to neplánuješ? Ahoj Tomi! Huh to sú otázky! To sa ma dlho nepýta ani moja mamka:-)))

10:31:09 - otázka od: patrik T ahoj viki :) ja len by som sa chcel opytat ako sa mas dnes :) =)) Ahoj Patrik! dnes sa máš úžasne, dúfala som, že aj dnes bude svietiť slnko a vybehneme sa prejsť na Kolibu, ale plán nevyšiel... ale neva, aj tak je toho veľa na vybavovanie:-)))pekný deň

10:31:09 - otázka od: fero prijala by si ponuku nafotit akty? Ahoj Fero, asi nie:-))

10:32:31 - otázka od: roman co je u vas noveho? Ahoj ROman! Nového? Tento nový rok sa začína dobre, tak som veľmi šťastná..:-)

10:33:26 - otázka od: Simon Čo je so serialom kutyil sro ? Ahoj Simon! Seriál sa začína natáčat už budúci mesiac, a bude sa vysielať od marca...

10:34:08 - otázka od: Tomáš O kom zo slávnych Slovákov sa, podľa vás, nevie, že je Maďar? Ahoj TOmi!Je ich dosť než menej! :-)

10:34:24 - otázka od: janci ahoj viky taka pikantna otazocka ale kolko sexualnych priatelov si asi tak mala???? Ahoj Janci!:-))))

10:35:20 - otázka od: Rasto Marko Ahoj Viki ako sa ti hra s A. Krausom?Chystate nieco nove na TV obrazovke.Si super. Ahoj Rasto! Ďakujem! S ANdym sa mi hrá veľmi dobre... a chystáme druhú sériu Kutyila

10:35:59 - otázka od: Marek Ahoj viki, ukazes sa v panelaku castejsie,alebo si pracovne tak vytazena ze si to musela obmedzit? Ahoj Marek, áno, budem teraz v tretej sérii častejšie, čomu sa veľmi teším:-)

10:36:15 - otázka od: Sandy ahoj viki :) AHOJ Sandy!

10:38:25 - otázka od: Maja Mesarošová Páčili ste sa mi v Susedoch, v Kutyilovi a veľmi ma mrzí že postava Agáty v paneláku už nie je taká výrazná má niečo do seba a chýba mi tam. Nezmení sa to? S ktorým hercom alebo herečkou v Paneláku si rozumiete najlepšie? Maja Zdravím Vás Majka! Ďakujem! Postava Agáty sa bude v Paneláku ukazovať trošku častejšie a pokúsime sa o to aby bola príjemnejšia:-))) V Paneláku sú úžasný ľudia, nie je s nimi problém dobre vychádzať.. Je tam vždy dobrá atmosféra..:-)

10:39:03 - otázka od: Danek Ahoj Viki, aký bol vikend? Prajem ti všetko dobre, aby sa ti darilo. Ahoj Ahoj Danek! Cez víkend som bola v Košiciach a u rodičov, takže dobrý, veľmi dobrý:-)

10:39:58 - otázka od: Lucka Viki ty si skvela herečka a mozem sa spytat ci budes hrat aj v nejakych slovenskych filmoch? Ahoj Lucka! Ďakujem! tak musela by som asi chodiť na konkurzy..:-( čo ja nerada, lebo mám tam obrovskú trému...:-)

10:40:28 - otázka od: Katka Ahoj Viki! Drzim ti palce, si super. Skoda ze uz nie si tak casto na obrazovkach v Panelaku. Ahoj Katka! Ďakujem! Sleduj Panelák od dnes:-)))

10:40:46 - otázka od: majo ahoj viki máš už chlapca? Ahoj Majo, už 3roky:-)

10:41:07 - otázka od: JuraStraka Zdar,vypadas sympaticka, sikovna baba aj ked asi normalne niesi uplne ako Ildikó!??:-) Nech sa Ti dari, papa,Moravák z Moravy:-) Zdravím, ďakujem!!!

10:41:45 - otázka od: Eva ahoj Viki! Chcela by som sa ta ci vies v realnom zivote varit a ci ta varenie bavi. Ak ano tak ake jedlo variš najradsej? Ahoj Evička! áno, veľmi rada varím a najradšej asi guláše, polievky..

10:42:43 - otázka od: Silvia Ahoj chcela som sa opýtať či v blízskej budúcnosti plánuješ deti? Ahoj Silvia! V bližšej?? CCa.? áno, plánujem, ale že kedy, to zatiaľ neviem,,, zatiaľ mám chvála Bohu dosť roboty.. tak by som to rada využila:-)

10:43:00 - otázka od: Maťo Cau Viki.Ako dlho plánuješ byť slobodná čau Maťo:-) dlho, dlho:-))

10:43:30 - otázka od: ivi Ahoj, Viki. Vies aj iny jazyk okrem slovenciny a madarciny? Ahoj Ivi, tak nemecky anglicky, česky:-)

10:43:48 - otázka od: luila Ahoj Viki, budeš zasa hrať pribrzdenú a depresívnu osobu? Ahoj Luila! už ani nie:-)))

10:45:13 - otázka od: Monika Dobrý deň, dovoľte zaželať Vám veľa úspechov. Zaujímalo by ma, čo považujete vo svojej kariére doteraz za svoj najväčí úspech. DObrý deň Monika! ďakujem Vám veľmi pekne,, tak asi to, že napriek tomu, čo sa okolo mňa deje, zostala som taká aká som bola a mám tých istých kamarátov, čo o niečom asi svedčí...:-)))

10:46:40 - otázka od: Katarína Ahoj Viki, chcem sa ťa opýtať, či si neplánuješ v najbližšej dobe založiť rodinu a koľko by si chcela asi mať detičiek. Veľa zdravia a dobrých pracovných ponúk ti prajem. Ahoj Katarína zo Žiliny Ahoj Katka! Rodina je veľká zodpovednosť,ktorú ešte v sebe necítim, ale prirodzene veľmi rada by som mala aj ja svoju, a detí by som najradšej mala 3

10:47:28 - otázka od: Daniela Ahoj, co nove chystas??? Ahoj, Natáča sa Panelák a o chvíľku aj Kutyil:-)) a chystám sa aj na ďalšie predstavenie , dúfam, že to vyjde:-)

10:47:52 - otázka od: edo Ahoj Viki. Kolega sa pýta či nechceš prísť za ním, vymeniť jedného Laciho za druhého?:-)) Ahoj Edo... teraz nemám čas:-))))))))))))))))

10:48:33 - otázka od: Peter Prosim ta Viki, odfot si prsty na nohach v tych pancuchas teraz v redakcii, prosim ta velmi pekne o to prosim prosim prosim To je nemožnéééé , vieš koľko otázok tu ešte mám?????????????,

10:49:32 - otázka od: Silvia Ahoj Viki chcela som sa opýtať či plánujete s priatelom baby keď stále tolko pracuješ?Dík Ahoj Silvia! Plánovať plánujeme, ale nie časovo, radšej tak, že kde by sme s nimi bývali, a tak....

10:50:35 - otázka od: rebeka Ahoj Viki, chcem sa opytat, co hovoris na video so Stevom Skrucanym, ktore sa nedavno objavila na internete. A co na neho hovori tvoja kolegyna Zuzka. Ahoj Rebeka! Žiaľ neviem o čom píšeš, ja som také nevidela, a asi si to ani nepozriem. Ja nefičím na súkromí iných:-)

10:51:08 - otázka od: Jozo aho:j s kym sa ti pracuje lepsie?s Krausom ako hercom,alebo krausom ako reziserom. Ahoj Jozo, no , s Krausom ako hercom určite lepšie, lebo Andy nerežíruje:-)))

10:51:24 - otázka od: jojo Ahoj. Nemám žiadnu otázku len Ti chcem popriať štastie v živote a zostaň sama sebou. Si zlaté dievča :). Ahoj, Jojo! ďakujem, pekne!

10:52:01 - otázka od: rebeka Ahoj Viki, Zuzka Tluckova bude hrat s vami v Kutyilovi, kedy zacnete spolu nakrúcat? Ahoj, áno, je to pravda, veľmi sa na ňu teším, začína sa nakrúcať už vo februáry:-))

10:53:18 - otázka od: Zuzana Ahoj Viki, pri ktorom zo serialov, v ktorych si ucinkovala si sa najviac nasla? Ktory ti najviac sadol? Ahoj Zuzka! Tak, asi zatiaľ v úlohe tej pojašenej domácej:-))), ale teraz som nesmierne šťastná aj v Paneláku...

10:55:09 - otázka od: Dony Ahoj Viky, niekde som čítal, že sa hanbíš za svojho otca, lebo je hrobár a róm....čo je na tom pravdy ????? Ahoj Dony..Hanbiť sa nehanbím, prečo by som sa mala??????????? A áno, je hrobár- čo je na tom zlé??? a rómom nie je, aspoň o tom nevie nikto z našej rodiny..takže tak...:-)

10:55:27 - otázka od: janci ahoj viky dufam ze sa neurazis ale kolkych sexualnych partnerov si vystriedala???? Ahoj Janči, neurazím:-))))))))))))))

10:56:06 - otázka od: dagmar Dobry den, Viki, co je podla Teba najlepsi vynalez na svete: mobil alebo perina, coho by si sa radsej vzdala? Ahoj Dagmar! Tak mobil by mi chýbal oveľa menej, ako dobrá perinka!!:-)))

10:58:02 - otázka od: Harry ahoj Viki, moj kolega sa pyta, ze kedy budes znova ucinkovat v divadle? A druha otazka, budes ucinkovat v divadle naha? Ahoj Harry! No ´v divadle účinkovať sa chystám, ale už nie nahá:-)))))

10:58:26 - otázka od: Katka Ahoj Viki, chcem Ti len povedať, že Ti držím palce aj do budúcna, nech sa Ti darí hlavne v tom, po čom túžiš najviac... Ahoj Katka! Ďakujem!

10:58:47 - otázka od: Dusan ahoj VIKI :) velmi sa mi pacis, dufam ze ta slovensky divak nestrati :) len tak dalej, drzim ti velmi palce aj moja rodinka. ahoj Ahoj Dušan! veľmi pekne ti dakujem!!!

11:00:24 - otázka od: MatejTT Ahoj Viki. Chcem sa ťa spýtať, mrzí ťa, že už nepracujete vo štvorici -Ty, andy, Peter, zuza ? Podľa mňa ste boli výborná štovrka a Susedia boli naj. seriál, ktorý na Slovensku vznikol Ahoj Matej! Tak, mrziť ma nemrzí, lebo čo bolo, to bolo pekné a úspešné, a spomínam na to radosťou ,ale tak hádam niekedy časom sa ešte dáme dokopy...

11:00:37 - otázka od: Franky Ahoj Viki si velmi sympaticka drzim Ti palce. Ahoj Franky! Ďakujem!

11:01:19 - otázka od: Katarína Ahoj Viki, keďže som pravidelnou diváčkou Paneláku, zaujíma ma, či sa Agáta dá zase dokopy s Milanom. Ďakujem za odpoveď. Ahoj Katka! No tak toto by sme sa mali opýtať scenáristu:-))))

11:02:02 - otázka od: Majka Avoj, jsem z ČR a moc ráda se dívám na pořady, ve kterých účinkuješ. Je mi líto, že skončili Susedia. Bylo to moc pěkné. Přeji ti mnoho úspěchů a aby se ti dařilo tak jako doposud. Jsi fakt moc dobrá herečka a i moc hodný, příjemný človíček. Hodně štěstí Ahoj Majka! ďakujem TI krásne! a pozdravuj susedov:-))

11:02:49 - otázka od: Simon Viky, z tvojich očí žiari niečo falošné..... ...Aká je teda Viky Ráková?! Ahoj Simon! tak to je moje tajomstvo a tajomstvo mojich blízkych:-)

11:03:31 - otázka od: jana Pekny den Viki zo Swajciarska,kde ta v kazdom programe neustale sledujem.Mas moje velke sympatie.Drzim palce a nesmierne sa tesim na Panelak,Kutyl...jana Ahoj Janka! Zdravím Vás a ďakujem Vám veľmi pekne!:-) majte sa krásne!

11:04:14 - otázka od: daniel Ahoj Viki. Co podla teba bolo prve sliepka alebo vajce :)) Ahoj! Ja si myslím, že vajce..........., alebo sliepka:-)))))))

11:05:08 - otázka od: Feri Ahoj, nič v zlom, ale tvoje televízne úlohy sú pomerne trápne, ako i seriály, ktorých sa dotýkajú..Nebolo by lepšie zostať v Thálii??? Ahoj Feri! asi nečakáš odpoveď , však:-))

11:06:30 - otázka od: simon ahoj viky chcel som len povedt ze v susedoch si bola perfektna...proste z tych styroch si ma bavila najviac...fakt si super...aky mas dnesny den??to je moja otazka..hehe...vdaka vopred za odpoved..papa pekny den Ahoj Simon, tak keď odpoviem na všetky otázky, pojdem do mesta vybavovať, a potom ešte neviem, asi žehliť, dnes mám voľnejší deň:-))

11:07:31 - otázka od: Veronika ahoj viki.ako sa mas.povies mi ocom bude tretia seria panelaku? Ahoj Veronika! bude tam veľa-veľa zaujímavích situácií, a podľa mňa bude tretia séria veľmi zaujímavá:-))) tak len sleduj!:-)

11:07:54 - otázka od: kristina ahoj viktoria, si moc zlata a super herecka, co hovoris na reprizu susedov na markize? Ahoj Kika, ďakujem, a tú reprízu nekomentujem............:-)

11:08:35 - otázka od: Peťo ahoj! som o tebe cital v bulvary ze uz nemas priatela je niecom na tom pravdy? dakujem Ahoj Peťo! hm, hm, priateľ je akurát doma so psíkom a čaká ma s pusinkami:-)))))))))))))))))))

11:09:10 - otázka od: petra ahoj viki...prajem pekny den....minule si bola u nas v obchode v optime nakupovat a nemyslela som si ze si taka malicka....ale plati ze co je male to je mile...pa Zdravím Petra! Ďakujem, a prajem pekný deň!

11:10:05 - otázka od: lajos levendula Dobry den Milá Viky, však, že podľa úrovni sitcomu, nedá sa merať profesionálne schopnosti herca? Spoznali sme iba Vašu vtipnú stránku... Ja som Vás videl aj v divadle, a ste perfektná... Príjemne ma prekvapilo, že viete zahrat hociaku rolu... ľudia by mali navštíviť aj divadelné predstavenie aby získali celistvy obraz o Vás... ale chcú iba zabávať a to automaticky a z nudy... ZDravím Vás pán Lajoš! Ďakujem pekne, a tiež si myslím, že herec sa ukáže najviac v divadle:-)))

11:10:27 - otázka od: Janko Hrasko Co mate radsej fazulu alebo hrasok? :) :-)))) hrášok:-)

11:10:49 - otázka od: ozzman1 Vies o tom, ze si super zena ?:) hm, hm, ďakujem:-)

11:11:33 - otázka od: zuzka Ahoj viki,lepšie sa Ti býva v Košiciach alebo v Bratislave? Ahoj, zuzka, mne sa býva najlepšie vždy tam, kde mám svojich blízkych, a prácu, takže teraz sa mi býva v Bratislave veľmi dobre:-)))

11:12:08 - otázka od: Lucka Ahoj Viki. Som tvoja fanušička a chcela by som sa ťa spýtať či budeš hrať aj v nejakých slovenských filmoch.? Bolo by to super keby z teba urobili 2 Merilin Monro :-)) Ahoj Lucka!! :-))))))

11:12:22 - otázka od: Veronika budes v panelaku mat daku novu lasku tak, to zatiaľ neviem:-))))

11:13:53 - otázka od: jojo beseda Ahoj VIKI, tešiš sa na spoluprácu so Zuzkou Tlučkovou čo hovoríš na aféru Skrúcany ahoj jojo, áno, na zuzku sa veľmi teším:-)) a o tej afére, som sa len teraz dozvedela, takže neviem, , ale veď čo ma do toho,, no nie?????????

11:14:33 - otázka od: Lucia Ahoj Viki ako si spokojná s najnovším účesom, ktorý máš??? ináč si zlatá držím ti palce ahoj Ahoj Lucka! som veľmi spokojná, ľahko a rýchlo sa upravuje:-) ďakujem!

11:15:09 - otázka od: fero Je tam vsak to slovo ,,asi,, tak ano, alebo nie :)))) odpoved typicko zenska :)))) no, tak asi som typická ženská, alebo nie???:-)

11:16:18 - otázka od: Pepis Len taká malá otázočka,kedy plánuješ ten vstup do politiky, čo novinári prezentujú??? A ešte jedna,nie je to na zlosť,keď si mala byť "hviezdou" Paneláku,ale zatienili ťa iní? Politička nebudem, bolo to nedorozumenie, a či ma mrzí "hviezdenie" v Paneláku, nie, vôbec nie,:-)))

11:16:45 - otázka od: Peter Ahoj Viki, prajem Ti veľa úspechov v tomto roku. Neplánuješ nejaké nové relácie? Škoda, že skončili Susedia bol to fakt dobrý seriál. Maj sa pekne Ahoj Peter! ďakujem! no, škoda:-)

11:17:57 - otázka od: Monika Ahoj Viky, veľmi Ti celá rodina fandíme. Páči sa nám, že si prirodzená a úprimná. Zároveň máš v sebe úžasný temperament. Svoju popularitu by si mohla využiť na vylepšenie slovensko - maďarských vzťahov. Plánuješ to? Veľa úspechov, zdravíčka, lásky a priateľov Ti praje Monika s rodinou Ahoj Monika! Ja si myslím, že tie vzťahy medzi nami nie sú zlé, len sme citlivý... a ďakujem! Pozdravujem!:-)

11:18:31 - otázka od: mccico Ahoj Viki :-) chcem sa opýtať študuješ niekde popri tom ako hráš. Pekný deň prajem... :-D Ahoj! áno, autodidakticky angličtinu:-)

11:18:56 - otázka od: David Mohol by som sa ta spytat Viki ze aku mas vysku??? mohol, medzi 158 a 190 :-)))))

11:19:28 - otázka od: juraj Čau Viki, chystáš ešte aj dačo iné, kde ťa môžeme vidieť? Inak mne sa tvoja rola v paneláku moc nepáči, ale si určite talent Ahoj Jurko, tak v divadle, od marca v Kutyilovi..a sem tam v meste:-)))

11:19:48 - otázka od: Adam čau viki som tvoj fanušik maš svoju stranku a maš mail.adam :-))

11:19:55 - otázka od: Kika 8) :-)

11:21:51 - otázka od: eviku Ahoj Viki, chcela by som sa ta spytat, co robis ak rano vstanes a od toho momentu nic nejde ako ma?? :) ako bojujes proti zlej nalade? prajem ti vela uspechov vsade kde to ide :) Ahoj Evi, no tak to sú dni.........:-) väčšinou vtedy radšej ani nejdem nikam, ak nemusím, aby sa mi niečo nestalo:-))) a ak musím, tak sa pokúsim zabudnúť na to, koľko rozbitých tanierov mám za sebou, čo všetko sa mi rozsypalo,,, pustím, si nejakú dobrú hudbu, a idem,.:-)))))))))dúfam, že dnes nemáš takýto deň:-))

11:22:21 - otázka od: Palo Ahoj Viki,chcem sa spýtať aký máš vťah k lyžovaniu,či chodíš na lyžovačku a kde? Ahoj, chodila som, ale teraz nemám veľmi s kým, takže už 2roky som nebola:-(((

11:22:35 - otázka od: adam sarvaš maš facebook viki či nie.adam asi nie...........??:-))

11:22:48 - otázka od: jožo ahoj Viki, nemáš ponuky na nejaký nový film?(napr, z CZ)? nie , nemám..:-))

11:23:01 - otázka od: Michal Ahoj Viki si fakt sexi zena.Ako si na tom s obdivovatelmi.Dokazes sa ich zbavit? o nijakých neviem:-))))

11:23:57 - otázka od: Marika Ahoj Viki,chcem ti napisat ze sa mi velmi paci tvoje ucinkovanie v panelaku,len skoda ze v posl.castiach ta tam je vidno coraz menej,by som bola rada keby sa date dokopy opat s Kordiakom :) pasovali ste spolu, prajem vela uspechov v praci :) Marika Ahoj Marika! ďakuje,, no v tom paneláku to bude všeliako, treba poctivo sledovať:-!)))))

11:24:06 - otázka od: Veronika Si super herečka a bolo by super keby z teba urobili 2 Merilin Monroe :-)) :-))

11:25:20 - otázka od: Niki Dobrý deň p. Ráková. Ja by som sa Vás chcela opýtať, že prečo ste nešli Vy s Vašim partnerom do Mexika, keď ste v Bailande zvíťazili a boli ste vážne najlepšia ! Ste super herečka, speváčka i tanečníčka, prajem Vám všetko dobré :o). Zdravím Vás, tak to ani ja netuším, ževraj som nemohla kvôli natáčaniu..........no ktovie,,,ale nevadí, Patrik s Majkou boli perfektný! a ďakujem!:-)

11:25:55 - otázka od: renata Viki, srdecne vas pozdravujem. Chcela by som vediet,ci v PANELAKU budete este dost dlho hrat? Dufam,ze ano? Lebo som pocula, ze tam uz koncite. Prajem vam vela zdravia a uspechov. Renka Zdravím Vás! tak pokiaľ viem, nekončím tam:-)))))))))))

11:26:32 - otázka od: Katka Ahoj Viki, chcem sa opýtať, či sa neplánuješ vrátiť k pôvodnemu účeu...dlhšie vlasy a kučeravé... Podľa mňa Ti to vtedy viac seklo... Pekný deň Ti prajem Ahoj Katka, zatiaľ nie, teraz sa mi takto páčia vlasy, a je s nimi menej námahy...

11:27:01 - otázka od: Rasto Ahoj Viki kde sa ti lepsie hraje v Panelaku alebo v Susedoch ? Este hravas v KE ? hrá sa mi v oboch velmi dobre, v Ke , dohrávam predstavenia..

11:27:16 - otázka od: Pítr hellooo :P ja sa v podstate nechcem ani nic spytat.. len ze sa mi pacis.. pozyvam ta do stanu pri bycej rieke.. Lovec hereciek..:P :-))))

11:27:55 - otázka od: adam sarvaš viki maš autogramovu kartu ak ano pošli mi ju na poštová 4 Bratislava 81106 diki.adam ahoj, mám, nesľubujem, ale pokúsim sa o to...oki?

11:28:29 - otázka od: arman Ahoj, Viki. Tvoj priateľ chodil na Gympel do Šturova? že? Držíme palce, nech sa darí áno, chodil, pozdravím:-)

11:29:08 - otázka od: Monika Ahoj, v komedialných rolách si super, plánujš do budúcna pri tom aj zostať, alebo... ja ešte neviem, čo mi kto ponukne, ale rada by som si zahrala aj vážnejšie postavy..

11:30:36 - otázka od: Peto Cauko Viki, minule som zhliadol informaciu o jednom tvojom divadelnom predstaveni v Kosiciach, kde na javisku si hrala aj naha...Ako si sa citila v tejto role, brala si to prirodzene, bez nejakeho "ostichu"? čau, áno, máme v programe jedno také predstavenie:-)) hralo sa mi dobre, lebo je to perfektná hra a hrá sa veľmi dobre.. a tá nahota tam jednoducho musela byť..:-)

11:30:43 - otázka od: Rasto nezajdes na kavu ? :-) :-)

11:32:04 - otázka od: janka Dobry den, aku ulohu (v divadle alebo vo filme) si najviac cenite a preco? Dobrý! Najviac som mala rada postavu Ági z hry od Orkény Istvána Tótovci, bola to tragikomická postava, a hralo sa mi v nej veľmi dobre..:-)

11:32:19 - otázka od: Misko ahoj viki :) nezda sa ti ze hereckymi vykonmi trosku zaostavas za inymi hercami s panelaku? v kutilovi si ovela lepsia.. prirodzenejsia :) Ahoj, veď vyčkaj!:-))

11:34:15 - otázka od: Peter Ahoj Viki.Chcel by som sa spýtať aké sú vzťahy medzi "suseďákmi" Dopočul som sa,že sa František s Lászlom nemajú velmi k sebe. A či ešte existuje nejaká možná spolupráca do budúcnosti.Ďakujem Ahoj Ahoj, tak to, že aký má vzťah Andy s Peťom je len a len ich záležitosť.. Ja sa do toho nestarám... spolupráca, tá nezáleží ani na mne, ani na Zuzke, či Marte......... to sa treba opýtať chalanov:-))

11:34:55 - otázka od: 00DANCO00 Ahoj ako sa ti pacilo v priatelkach?? a uz nebudu chodit?? :-))))))))))))))))))))))) ja som z Paneláku a z Kutyila:-))))))

11:35:55 - otázka od: maja ahoj Viky, jsem z ČR, ale dívám se na pořady, v kterých účinkuješ, jsi moc super a fajn herečka. Přeju ti mnoho úspěchů. PS:není ti líto,že skončili susedia? Ahoj, ďakujem! No máme nové projekty, ktoré sú tiež úspešné, takže zatiaľ nie:-)))

11:36:25 - otázka od: Lubo Hoď vať Viki?? :) ..po madarsky to napisat neviem..:) hogy vagy .........:-)) veľmi dobre, ďakujem!!!

11:36:50 - otázka od: bubo Pekný deň prajem,, ani neviem ,kto ste,ale každý tu píše,.,, tak ste spokojna sama zo sebou?? zdravím, aj hej:-))))))))))))))

11:37:34 - otázka od: Lipa ahoj viki. ovládaš desaťprstovú metódu alebo ťukáš ako ďateľ?:-) ahoj, hej, hej, píšem s desiatimi:-)))))))) to je jediné, čo mi zostalo z ekonomickej:-))))))))))))

11:39:43 - otázka od: Red Eagle Nazdar som Red Eagle najznamejsia osobnost sk internetu :))) Mozno si uz o mne pocula. Mam na teba otazku !!! Pani Kvasnicova z topiek.sk o tebe casto pise nepekne clanky tu napr.ze si prekonala pred rokom syfilis :( Je to pravda alebo nie Viki ??? no neviem, sedí tu vedľa mňa , tak som sa opýtala, ale o ničom nevieme...:-))

11:40:43 - otázka od: David ahoj chcem sa ta spytat ako si udrziavas taku skvelu postavu Húh, mám ju po otcovi, fakt nič pre ňu nerobím... týždenne tenis.........

11:41:04 - otázka od: duri z Ba Ahoj Viki.Musim povedat,ze uloha Ildiko v susedoch Ti viacej sedela.Tam si bola zlatucka.Ta Agata Ti az tak moc nesedi,ale aj tak drzim palce...nech sa Ti dari. ďakujem!!!!!!!!!!:-))

11:41:46 - otázka od: Tibi Szia Viki!Örülök,hogy egy ilyen csinos baba,szeretetet sugároz a magyar és szlovák nép közé.Mem semmi amit müvelsz,csak így tovább!Nembántam volna,ha a sors össze hozott volne egy ilyen aranyos,szimpatikus,cicababával,de már sajnos nős vagyok!:-) :-))) akkor viszont sok sok boldogságot!!!!!!!!!!!!:-)))) és koszi!

11:42:13 - otázka od: pali Ahoj Viki, zakopu niekedy vojnove sekery Marcin s Krausom a stretnu sa na nejakom podobnom projekte ako Susedia aj s Tebou? ahoj, tak ja to neviem...............:-(

11:43:10 - otázka od: Lucka Ahoj Viki,chcela by som sa opýtať ako sa ti páči v Paneláku a či je pán Bárta aj v skutočnosti taký sexi ako v telke. ahoj, páči sa mi tam veľmi........:-))

11:43:47 - otázka od: kristina ahoj viktoria, si moc zlata a super herecka, co hovoris na reprizu susedov na markize? ďakujem, :-)reprízu nekomentujem...........:-)

11:44:19 - otázka od: štefan rák Ahoj sesterka,tak ako maš?kedy budeš v košiciach? ahoj! tak už len vo februáry:-))

11:48:49 - otázka od: Lucia Ahoj Viki, nie je ti smutno za kolegami zo Susedov? Ahojete všetci, už sa s Vami ĺúčim! Ďakujem Vám veľmi pekne za otázky za vašu priazeň! veľmi ste ma potešili, dúfam, že sa niekedy stretneme aj osobne! :-) prajem vám úspešný, usmievavý deň, aby vám všetko vyšlo tak, ako ste si to predstavovali:-)))) majte sa krásne!!! viki ráková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu