Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Honzíkova „nevesta“ Blechová: Dokojí a... Nafotí akty!

Martina Blechová so synom. Zobraziť galériu (4)
Martina Blechová so synom.

BRATISLAVA – Škandálmi opradená finalistka relácie Nevesta pre milionára Martina Blechová (22) neprestáva šokovať ani dva roky po skončení šou. Čerstvá mamička chce nafotiť pikantné zábery!

Jedna z nádejných manželiek Honzíka Novotného (31) priviedla v máji na svet syna Davidka. Napriek tomu, že je už mamičkou, šoubiznis jej stále chutí. A zrejme aj preto čoskoro odsunie materinské povinnosti na vedľajšiu koľaj. 

Účastníčka veľkolepej markizáckej zoznamky plnej ruží Martina Blechová totiž plánuje mediálnu hladinu ešte párkrát poriadne rozvíriť. Najnovšie chce na seba opäť upozorniť sexi obrázkami.

„Keď schudnem, tak by som chcela fotiť mierne šteklivé akty. Do pôvodnej váhy mi zostáva osem kilogramov,“ povedala topkám, aktuálne plavovlasá manželka Vladimíra Vozbranuka, Blechová. Tá sa zároveň pohráva s myšlienkou návratu pred televízne obrazovky. Už čoskoro ju teda možno opäť uvidíme lanáriť divákov, aby si kúpili erotické pomôcky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu