Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bolestivá rana pre Bezdedu: Adela už nikdy nebude jeho... Čo hovorí na jej chlapa?

Exmilenci Adela Banášová a Tomáš Bezdeda.
Exmilenci Adela Banášová a Tomáš Bezdeda.

BRATISLAVA – „Zrútil sa mi svet, zrazu ho nikde niet...“ spieva Tomáš Bezdeda (22) vo svojej skladbe Únos. Presvedčivejšie, ako práve v tieto dni, by to zrejme z jeho úst nezaznelo. Správa o novej láske Adely Banášovej (28) definitívne pochovala možnosť, že sa niekdajší zaľúbenci dajú znova dokopy. A pritom to vyzeralo celkom nádejne...

Konečná. Až do tejto fázy dospel vo februári vzťah Adely Banášovej a Tomáša Bezdedu. Napriek tomu sa však aj po rozchode objavilo zopár pokusov, kedy si jeden k druhému hľadali cestu. Absolvovali zopár spoločných obedov, zostávali v telefonickom kontakte... Bol to práve Tomáš, ktorý bol v otázke návratu iniciatívnejší. Kúsky rozbitého vzťahu sa však pozliepať nepodarilo. Za definitívnym udupaním iskričky nádeje na obnovenie vzťahu stojí nový muž v živote Adely Banášovej.

Srdce populárnej moderátorky si totiž približne pred dvoma mesiacmi získal trnavský podnikateľ Rasťo Brezovský (29). Stále nezadaného Tomáša táto informácia istotne nepotešila. „Neviem, čo mám k tomu povedať. Čo bolo, to bolo,“ smutne skonštatoval pre topky.sk Bezdeda. Pritom iba pred pár dňami sa nám priznal, že na rozchod s Adelou nedokáže zabudnúť. „Stále na to myslím,“ povedal nám vtedy s vážnym výrazom tváre. 

Aj lámači ženských sŕdc dostávajú občas košom a nezachránia ich pred tým ani azúrovo modré oči. Zdá sa, že Bezdeda svoje dvadsiate tretie narodeniny, ktoré má o necelé dva týždne, oslávi bez priateľky. „Nie, nemám žiadnu. Ak by sa v mojom živote objavila, budem vás informovať,“ zavtipkoval pre uľahčenie témy bývalý superstarista.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu