Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bezdeda o Adele: Na rozchod stále myslím!

Adéla Banáśová a Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (6)
Adéla Banáśová a Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA – Spieva o návrate! Už je to trištvrte roka, čo skončil vzťah bývalého superstaritu Tomáša Bezdedu (22) a moderátorky Adely Banášovej (28). Tomáš však na svoju bývalú lásku stále myslí a navyše nahral skladbu s názvom Skús sem za mnou prísť!

Tomáša Bezdedu sme včera stretli na krste albumu Balady od Janka Lehotského. Jednu z piesní tam naspieval aj bronzový superstarista. „Je to taká pieseň, ktorá možno teraz aj tak zapadla tematicky do môjho súčasného životného obdobia a volá sa Skús sem za mnou prísť. Je tam aj kúsok lásky, je to o živote a vyskytujú sa tam rôzne emócie, aspoň pre mňa,“ prezradil nám.

Samozrejme, keďže pieseň je o návrate, zaujímalo nás, či Tomáš už prekonal svoj rozchod s Adelou. „Myslím na to. Človek myslí na každú veľkú udalosť vo svojom živote. Nehodí to len tak za hlavu,“ prezradil svoje pocity topkám.

Bývalý superstarista samozrejme plánuje aj vlastný album. Pokrstiť by ho chcel v marci. Ako sme sa dozvedeli, Tomáš už skladá aj vlastné texty. Uvidíme, či aj v tých sa nájdu spomienky na jeho bývalú lásku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu