Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Novotného milenka Škamlová: Honzík, pekne si ju vykŕmil!

Zobraziť galériu (16)

BRATISLAVA – Uff, trošku sa nám zaguľatila! Snúbenici nemeckého fešáka Honzíka Novotného (31) Romane Škamlovej (19) chutí papať. Boky a ani nohy už nie sú to, čo bývali počas súťaže krásy, kde získala v roku 2007 titul I. vicemiss. Jej zvýšená váha okamžite vyvolala špekulácie, či náhodou nie je v druhom stave.

Romanu Škamlovú sme prichytili spolu s Honzíkom Novotnym pred pár dňami v bratislavskom nákupnom centre. Tam si milenci vybehli na nákupy. Zrejme chceli doplniť chladničku, ktorá im doma zívala prázdnotou. Veď sa práve vrátili z Chorvátska.

„Boli sme iba nakrátko. Užívali sme si päť dní na jachte,“ povedala spokojne blondínka. Pri pohľade na jej postavu je evidentné, že je naozaj šťastná. A to sa odráža aj na jej kyprých bokoch, líčkach a nohách. Časom, kedy sa za jej dokonalou postavou otáčali muži, budú pri takomto tempe čoskoro fuč.

Zisťovali sme preto, či náhodou netreba hľadať za jej zvýšenou hmotnosťou čakanie malého Honzíka. Alebo jej jednoducho chutí papať? „Nie, nie som tehotná,“ vysvetľuje Romana a jedným dychom dodáva: „Chodím do posilňovne. Poctivo cvičím a na bruchu mám kocky. Nepribrala som. To sú také rifle.“

Odhliadnuc od okolností, kvôli ktorým atraktívna blondínka pribrala, je jedno isté. Krivky bude musieť dať čo najskôr do poriadku. Už budúci piatok ju totiž čaká módna prehliadka spodnej bielizne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu