Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vybúrený DiCaprio: Chcem sa oženiť a mať deti!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (5)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žeby divoký chlapec konečne skrotol a dospel? Zrejme začul tikot biologických hodín a hrozba samoty mu už nevonia tak ako kedysi.

„Neverím v manželstvo,“ bolo kedysi jedným s obľúbených výrokov mladého Leonarda. Citlivo vyzerajúci herec filmového trháku Titanic ľudí obdobne šokoval aj ďalším tvrdením: „Nikdy som nebol zamilovaný.“

Situácia sa však postupom času diametrálne zmenila, čo môžeme súdiť z jeho vlastných slov. „Chcel by som sa oženiť a mať deti.“ Herec si je však dobre vedomý svojho predchádzajúceho postoja a preto dodáva: „Hovoriac toto si uvedomujem, že vyvraciam všetko, čo som tvrdil doteraz. Absolútne verím v manželský zväzok.“

Leo (33) cíti, že sa už dostatočne vybúril a začala v ňom dominovať tendencia sa usadiť. Svoje predchádzajúce prehlásenie ospravedlňuje slovami o mladosti, nezodpovednosti a nevyzretosti. To sa vraj za posledných pár rokov zmenilo, zrejme počas čudesného vzťahu s modelkou Bar Rafaeli (23).

„Čo naozaj cítim a aj to tak chcem, je žiť svoj život pre niečo viac, ako je moja herecká kariéra,“ zakončuje DiCaprio svoje šokujúce priznanie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu