Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Leonardo DiCaprio a Bar Rafaeli – ďalší rozchod na obzore?

Leonardo DiCaprio a Bar Rafaeli Zobraziť galériu (11)
Leonardo DiCaprio a Bar Rafaeli

NEW YORK - Rozchody dnes bežia v plnom prúde. Po opustenom charizmatickom Robbiem Williamsovi si pauzu od vzťahu dopraje aj nemenej šarmantný Leonardo DiCaprio.

Ako je to už o celebritách všetkým známe, vzťahy im nevydržia dlhšie ako trhové sandále. A že sa v Hollywoode vsádza viac na kvantitu, ako na kvalitu, dokazuje aj vzťah Leonarda (33) s izraelskou modelkou Bar Rafaeli (23).

Podľa slov okolia bol tento párik tak často rozídený a znova spojený dohromady, že to nakoniec už nikto nesledoval. Posledné odlúčenie však nabralo silnejšie obrátky, čo okamžite pritiahlo pozornosť médií. Dôvodom rozchodu je pravdepodobne DiCapriov okruh kamarátov, ktorí s mladou modelkou nevychádzali najlepšie.

V prípade, že vám bola táto hollywoodska dvojica sympatická, nezúfajte. Priatelia páriku totiž tvrdia: „S tými dvoma to nikdy nemôžete vedieť na určito, oni to zrejme nevedia tiež“.

Medzi Leom a Bar to začalo iskriť už v roku 2005, keď sa spoznali. Hlavný protagonista Titaniku bol práve čerstvo rozídený s Gisele Bundchen, známou najsexy ženou Brazílie. Odvtedy táto dvojka pripomína skôr talianske manželstvo, ako pokojný a vyrovnaný vzťah.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu