Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Topky poznajú tajomstvá jojkárskeho futbalového neúspechu!

Zobraziť galériu (9)

LEVICE – Predĺžený víkend využila televízia Joj so svojimi partnermi na zorganizovanie mediálneho futbalového turnaja. Zostavila dve mužstvá – za televíziu hrali ľudia zo zákulisia, známe tváre zas za nadáciu TV Joj. A topky zistili, prečo celebrity nevyhrali.

Herci a moderátori nehrávajú futbal tak často. A to sa odrazilo aj na ich výkone. „Nemáme kondičku,“ priznal Filip Tůma alias barman Richard z Paneláku. Pľúca však nestačili ani Petrovi Batthyánymu. O výhru sa preto snažil iným spôsobom - simulovaním. Jeho hrané zranenia však rozhodncu neobmäkčili. „Robil som, čo som mohol,“ povedal nám s pokrčenými plecami Banán.

Futbal dokonca zlákal aj Braňa Ondruša. A to napriek tomu, že televíziu Joj nedávno opustil. V tíme zastával zodpovednú úlohu brankára. „Keď sme začínali hrať za nadáciu, nejak neskoro som sa dostavil k rozdávaniu dresov. Zostal tam už len brankársky,“ prezradil nám Braňo, ktorý sa predviedol niekoľkými dobrými zákrokmi. Gólov v jeho sieti však bolo predsa len viac. Treba však priznať, že za to môže aj moderátorská dvojica – Slávo Jurko a Milan Urbaník – ktorá ho svojimi „vtípkami“ dostávala až do kolien. A tak v konkurencii mužstiev televízie Markíza, poľskej a maďarskej televízie a iných, jojkári príliš neuspeli. „My sme tu hlavne pre zábavu,“ nedal si vziať radosť z hry Ondruš.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu