Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Misska Ivica Sláviková: Nová tvár Jojky!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA – Modelka a Miss 2005 Ivica Sláviková (24) zamierila do televízie. Jojke „prepožičala“ svoju tvár na celý rok. Na akej spolupráci sa s vedením na Kolibe dohodla?

Ako topky zistili, v džingloch Jojky na novú sezónu sa neobjaví ani moderátorská, ani neznáma tvár, ale modelka Ivica Sláviková. „Je neuveriteľne tvárna, dokáže úžasným spôsobom vyjadriť množstvo emócií a situácií. Je presne taká, aká je Jojka,“ odôvodnila výber hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová.

Ako sme sa dozvedeli, Ivica pri nakrúcaní prežila naozaj množstvo situácií. „Nakrútili sme pätnásť džinglov za tri dni. Menili sa vizuály, miesto, moja vizáž. Už som mala aj precitlivenú tvár z toľkého líčenia,“ prezradila nám Ivica.

Napriek tomu, že sa od septembra bude denne objavovať na obrazovkách, za tvár Jojky sa nepovažuje. „Neviem, či ma ľudia vôbec budú poznať,“ povedala topkám. A ani televízia Joj modelku nehodlá „okupovať“. „Sme radi, že sme s Ivicou mohli spolupracovať, ale modelka nikdy nie je tvárou jediného projektu,“ vyjadrila stanovisko Tatiana Tóthová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu