Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čo sa deje v Jojke? Pavolová bude „ohovárať“ Barkolovú

Zobraziť galériu (10)

BRATISLAVA – To, že jednou z moderátoriek novej relácie Promi Noviny bude Erika Barkolová (29), nie je žiadne tajomstvo. Topky.sk však o jej novom kšefte vedia viac.

S markizáckou reláciou Prominenti budú mať jojkárske Promi Noviny spoločné viac, než len podobný názov. Tak, ako Vilo Csontos, ani Erika Barkolová a Stanka Pavolová sa nebudú priamo podieľať na výrobe reportáží. „Moderujem Črepiny s hviezdičkou, kam si reportáže aj vyrábam, bolo by toho už veľa,“ povedala topkám na včerajšej „tlačovke“, ktorú usporiadala televízia pri príležitosti predstavenia jesennej vysielacej štruktúry, Barkolová.

Aj keď je ako moderátorka erotickej relácie odvážna, ktovie, či by nemala problém „hrabať sa“ v súkromí svojich kolegov a priateľov. „Tak to vám neviem povedať. Ale isté je, že aspoň ja budem mať počas týždňa, keď budem reláciu vyrábať, od bulváru trochu pokoj,“ povedala Barkolová. Erika si totiž myslí, že aj jej sa môžu prihodiť veci, ktoré sú pre bulvár zaujímavé. To znamená, že jej súkromie bude potom komentovať kolegyňa Stanka Pavolová. Ktovie, či dá Erike riadne „do tela“ alebo bude na ňu mierna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu