Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Bičan šokuje! Roky v Jojke a teraz... Odchod!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Andrej Bičan (33) mal s televíziou Joj exkluzívnu zmluvu a špeciálne podmienky. Dokonca si mohol „odskočiť“ na moderovanie aj do inej televízie. Napriek tomu na Kolibe definitívne končí. Čo ho k tomuto kroku viedlo?

 „Uleteného“ moderátora už na obrazkovkách Jojky neuvidíme. „Áno, túto informáciu môžem potvrdiť,“ reagoval Bičan na otázku topiek o jeho odchode. 

Ako sme sa dozvedeli, jeho novým zamestnávateľom bude verejnoprávna STV. „Najbližší televízny rok budem vyrábať len pre nich,“ upresnil. Okrem súťažnej relácie 5 proti 5 sa jeho pracovnou náplňou stane špeciál k tejto súťaži. Od januára dostane aj novú dennú reláciu, o ktorej zatiaľ rozprávať nechcel.

Zaujímavé na tom všetkom je, že dlhoročného moderátora na prestup vôbec nezlákalo moderovanie! „Črtá sa, že budem program aj vyrábať po producentskej stránke. Je to posun dopredu,“ prezradil topkám Bičan, ktorý si je istý, že spravil dobre.

Andrej Bičan zdôrazňuje, že s televíziou Joj má aj naďalej nadštandardné vzťahy. Problém však vidí v tom, že jej portfólio sa posunulo viac k seriálom. A moderovaných relácií je menej. Bičan totiž prišiel o programy Lyrics a Varí vám to.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu