Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Žitný: Odrežú mu z panvovej kosti!

Rasťo Žitný
Rasťo Žitný

KOVÁČOVÁ/BRATISLAVA – Markizáckeho moderátora Rasťa Žitného (31) čaká ďalšia operácia! Podľa našich informácií by sa mal zákrok chirurgov uskutočniť zhruba o dva týždne. Vieme viac!

Približne pred týždňom previezli Rasťa Žitného z bratislavských Kramárov do rehabilitačného zariadenia Kováčová, ktoré sa nachádza neďaleko Zvolena. Tam sa zotavuje po tragickej autonehode z konca júna.

Ako sme sa dozvedeli, o necelých štrnásť dní podstúpi ďalší operačný zákrok. Počas neho by mu mali „dať dokopy“ pravú nohu a kosť v nej. Tá sa totiž počas nárazu pri nehode roztrieštila. Dokonca z nej vraj moderátorovi chýba osem centimetrov. Tento problém by mala vyriešiť operácia, pri ktorej mu zoberú časť štepov z panvovej kosti.

„S najväčšou pravdepodobnosťou mu nevezmú celých osem centimetrov z tohto miesta. Istú časť však štepy tvoriť budú. Zvyšok sa natiahne pomocou externého fixátora,“ priblížil nám detaily odborník z lekárskeho prostredia.

Pred odchodom do liečebného strediska už bol moderátor schopný chôdze po vlastných nohách. Využíval pri tom špeciálny prístroj G-aparát – tzv. chodítko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu