Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žitný: Chystajú tajný prevoz z Kramárov!

Rasťo Žitný Zobraziť galériu (8)
Rasťo Žitný

Bratislava – Všetko sa malo udiať v tichosti! Bleskovky odhalili, že Rasťa Žitného (31) plánujú previezť z nemocnice na Kramároch. Ak pôjde všetko podľa plánu, stane sa tak koncom tohto alebo začiatkom budúceho týždňa. Kam pôjde? Čo na to jeho priateľka Lucia Hablovičová (30)?

Zdravotný stav Rasťa Žitného je zjavne natoľko stabilizovaný, že môže prísť k ďalšiemu kroku v procese jeho liečby - rehabilitácii. A práve preto by mali podľa nášho dobre informovaného zdroja prevážať markizáckeho moderátora z Kramárov do centra v Kováčovej, kde sa úspešne liečia pacienti s neurologickými a ortopedickými diagnózami.

Keďže priateľka Lucia Hablovičová navštevovala Žitného prakticky denne, zaujímalo nás, či mu bude nablízku aj v spomínanej podhorskej obci, ktorá sa nachádza neďaleko Zvolena. „Budem sa mu snažiť byť oporou kedykoľvek to bude potrebovať,“ povedala pre Bleskovky.

Dokonca nevylúčila ani to, že by si v okolí našla dočasné ubytovanie. „Pokúšam sa neplánovať nič. Budem sa snažiť prispôsobiť situácii. Nikto nevie, čo bude zajtra,“ vyjadrila sa.

V súvislosti s prevozom z nemocnice majú byť na Kramároch sprísnené bezpečnostné opatrenia. Je preto dosť pravdepodobné, že sa uskutoční buď skoro ráno alebo neskoro večer. Kvôli prostému dôvodu – aby sa celá vec vyhla záujmu médií.

Na Kramároch stále platí informačné embargo. „Pán Žitný si neželá, aby sme poskytovali akékoľvek informácie o jeho zdravotnom stave,“ povedala hovorkyňa nemocnice Ruth Geržová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu