Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rezešová vs. Krištúfková: Kollárove dievčatá si skočili do vlasov

Rezešová (vľavo) tvrdí, že o Kollára sa biť nebude. Krištúfková má s milionárom malú dcérku. Zobraziť galériu (7)
Rezešová (vľavo) tvrdí, že o Kollára sa biť nebude. Krištúfková má s milionárom malú dcérku. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Mediálne známy párik Linda Rezešová (30) a Boris Kollár (42) sa len nedávno zasnúbil a už sa šušká o ich rozchode. Pravidlo - za všetkým hľadaj ženu - zrejme platí aj v tomto prípade.

Fámy o tom, že Linda s Borisom prežívajú krízu, má totiž podľa Rezešovej šíriť Kollárova exmilenka a matka jeho dcéry Petra Krištúfková (36). Tá sa vraj nevie zmieriť s tým, že jej bývalý má vážny vzťah a dokonca sa chce oženiť...

Bratislavský podnikateľ Boris Kollár nedávno po pár mesiacoch spoločného chodenia požiadal bývalú modelku Lindu Rezešovú o ruku. Tentoraz to však nebol žiadny americký žartík. A práve skutočnosť, že Rezešová je prvá žena, ktorej sa podarilo dostať boháča pred oltár - a to dokonca dvakrát - nevie stráviť Kollárova expriateľka Petra Krištúfková. Práve ona má podľa Lindy Rezešovej rozširovať klebety o jej rozchode s Borisom.

"Neprekvapujú ma tieto fámy o kríze. Krištúfková zničila každý Borisov vzťah zlými intrigami. Nemôže prežiť nikoho v jeho blízkosti," povedala otvorene Novému Času brunetka. "Ak sa s Borisom budeme chcieť rozísť, tak určite nie kvôli slečne Krištúfkovej," dodala. Rezešová tiež priznala, že o Borisa sa s Krištúfkovou určite biť nebude. "Jediný muž, o ktorého som sa pobila, bol môj exmanžel a bolo to raz v živote... S Krištúfkovou sa určite biť nebudem. Aj keď ona má na to pri kávičkovaní určite veľa času. Ja mám však dcéru, prácu a školu, takže naozaj nemám zbytočný čas," dodala exmodelka, ktorá rozchod alebo akúkoľvek krízu s Borisom popiera.

Matka Kollárovej prvorodenej dcéry Petra Krištúfková najskôr na reči Lindy Rezešovej reagovať odmietla, neskôr do redakcie poslala esemesku: "Nerozumiem, prečo pani Rezešová zasahuje do môjho súkromia, mňa ako osoba nezaujíma, a poradila by som jej, aby skúsila svoju medializáciu postaviť na niečom inom."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu