Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rezešová a Kollár: Konečne skutočné zásnuby

Bývalú modelku nedávno požiadal playboy Kollár opäť o ruku a ona poctivo nosí snubný prsteň. Zobraziť galériu (14)
Bývalú modelku nedávno požiadal playboy Kollár opäť o ruku a ona poctivo nosí snubný prsteň. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Prvá žena, ktorú si chce vziať! Vyzerá to, že bývalá modelka Linda Rezešová (30) napokon skutočne dostane milionárskeho plejboja Borisa Kollára (42) pred oltár. Ten ju totiž nedávno požiadal o ruku.

Dvojica opäť všetko zorganizovala v najväčšej tajnosti, presne ako pri vlaňajšej svadbe v Las Vegas. Tentoraz však Rezešová priznala, že dátum svadby ešte stanovený nemajú.

Mediálne známy pár Linda Rezešová a Boris Kollár zrejme čoskoro opäť rozvíri vody slovenského šou biznisu. Po americkej svadbe, za ktorú ich v súčasnosti košický vyšetrovateľ stíha za bigamiu, obaja chystajú aj tú skutočnú. Bratislavský podnikateľ je totiž do exmodelky taký zamilovaný, že ju už po pár mesiacoch randenia požiadal o ruku.

Tentoraz však naozaj! S kyticou ruží a nádherným a drahým prsteňom si po druhýkrát vyskúšal to, k čomu ho predchádzajúce priateľky dokopať nedokázali. „Vedela o tom len najbližšia rodina. Bolo to u neho v dome. Neprekvapil ma, ale šokoval,“ prezradila exmodelka, ktorá sa pred pár týždňami rozviedla s manželom Júliusom.

„Nesúhlasila som hneď. Nechali sme to tak a on povedal, že mu nemusím hneď odpovedať. Stačí, keď budem nosiť ten prsteň. A ja ho nosím,“ povedala sympatická tmavovláska, ktorá sa však po rozvode do ďalšej svadby príliš nehrnie.

Tá americká totiž mala byť len žartíkom, za ktorý dvojici momentálne hrozia dva roky väzenia. „Dátum svadby ešte nemáme,“ priznala Rezešová.Zamilovaný Kollár sa spočiatku len vykrúcal a potom diplomaticky s úsmevom dodal: „Ona ma odmietla.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu