Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Kollár a Rezešová: Máme ich sobášny list!

Sobáš Kollára a Rezešovej sa 18. decembra naozaj uskutočnil. Zobraziť galériu (6)
Sobáš Kollára a Rezešovej sa 18. decembra naozaj uskutočnil. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - A je to čierne na bielom! Novému Času sa podarilo priamo z Las Vegas získať dokumenty, ktoré potvrdzujú, že mediálne pretriasaný sobáš Lindy Rezešovej (29) a Borisa Kollára (42) bol skutočný!

Podľa oficiálnej listiny, ktorú nám z nevadského registra zaslali, mal sobáš prebehnúť v lasvegaskom Venetian Resort - Hotel and Casino. Svoju veľkú chvíľu teda párik strávil obklopený dokonalým luxusom.

18. december 2007. Mesto kasín a zábavy Las Vegas a luxusný hotel Venetian Resort, Linda Rezešová a Boris Kollár. Krásna exmodelka a vplyvný muž mieria na Aurora Park Avenue v nevadskom Las Vegas. A to, čo tam urobia, vyrazí dych celému Slovensku. Vtedy ešte vydatá Linda a zarytý starý mládenec si povedia svoje áno! Potom zamieria rovno do luxusného hotelového komplexu Venetian Resort na Boulevard South určeného pre tých najbohatších. Z takého luxusu by sa obyčajnému smrteľníkovi zatočila hlava. Na výber majú 4 027 izieb a 19 reštaurácií. Noc pre mladomanželov tam vyjde na 11 200 korún (337 €).

A práve tu zažíva dvojica podľa dokumentov svoj veľký deň aj noc.Keď Nový Čas zaujímalo, či získané dokumenty donútia brunetku a milionára konečne pravdivo prehovoriť o sobáši, dvojica zostala poriadne zaskočená. „Nerozumiem, odkiaľ máte naše dokumenty. Vy máte naše dokumenty, tie z Las Vegas?!“ neskrýva šok Kollár a prekvapenie maskoval hrdelným smiechom. Náhle však stíchne: „Moment, ja sa na to spýtam Lindy.“ V pozadí počuť, že Boris celú situáciu vysvetľuje lasvegaskej manželke, a pýta sa jej, či budú reagovať. „My sa k tomu nevyjadríme,“ zaznieva po chvíli.

Pravda však tiež je, že v nevadských dokumentoch chýbajú podpisy mladomanželov, sobášnu listinu pre Kollára a Rezešovú potvrdili len svedkovia Peter Kiss a jeho manželka Katarína. Ten Novému Času po prevalení aférky tvrdil, že malo ísť len o žart. Žart, na ktorý však, zdá sa, jestvujú oficiálne papiere amerických úradov.

ZLEGALIZUJÚ TO NA SLOVENSKU?

Nový Čas po získaní dokumentov zaujímalo, či dvojica plánuje lasvegaský „úlet“ zlegalizovať aj na Slovensku. „Ja neviem, či to dáme len tak...“ zahabká Kollár a opäť sa obracia na Rezešovú: „Linda sa na mne smeje a hovorí, že sa nemám vyjadrovať,“ prekvapivo úprimne prezradí boháč. Svoju Lindu, zdá sa, počúva na slovo. Či už je jeho priateľka, snúbenica alebo manželka!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu