Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Celebrity stále bez peňazí!

Finalisti Celebrity Camp Zobraziť galériu (18)
Finalisti Celebrity Camp

BRATISLAVA - Dobrodružný megaprojekt Celebrity Camp stál televíziu JOJ okolo 100 miliónov korún, no vykľul sa z neho obrovský prepadák.

A možno aj preto prominenti, ktorí strávili celý mesiac na opustenom ostrove, nevideli zatiaľ zo svojich honorárov ani korunu. Zrejme už oľutovali, že sa nedali nahovoriť radšej na markizácku tanečnú šou Bailando. Hviezdnym tanečníkom totiž už na kontá dávno pribudli peniaze a podstatne viac, ako môžu čakať „stroskotanci“.

Známe tváre, ktoré sa zúčastnili na dobrodružnej výprave na Filipínach, mali mať honoráre vyplatené najneskôr do soboty. Podľa zistení Nového Času však niektorí z účastníkov zatiaľ nevideli ani korunu.

„Volali mi v piatok a povedali, že to chcú riešiť, no zatiaľ som nič nedostal,“ priznáva Karol Csino (31) a jeho slová potvrdzuje aj Sagvan Tofi (42). „Tiež som ešte nič nedostal, ale už sa mi ozvali a do konca týždňa sa to má vyriešiť,“ tvrdí ďalší hviezdny stroskotanec Karol Kučera (33).

No ak aj peniaze uvidia, údajne to nebudú pôvodne sľubované tri tisícky za deň nakrúcania, ale maximálne tisíc korún. Zodpovednosť za vyplatenie honorárov si však medzi sebou prehadzujú televízia JOJ a produkčná spoločnosť JAM FILM 1999.

„Celebritám, ktoré sa zúčastnili v štúdiu TV JOJ na nakrúcaní nočnej šou Celebrity Camp Live, sme zaplatili. Honoráre za účasť v samotnej reality show na Filipínach má však vyplatiť produkčná spoločnosť,“ tvrdí hovorkyňa JOJky. Konateľ spoločnosti JAM FILM Marek Lachkovič sa k tomu odmietol vyjadriť: „Na túto tému sa s vami nebudem baviť. Sú to chúlostivé informácie, máme nejaké zmluvy a tie majú pravidlá. Viac vám nemám čo povedať,“ odbil Nový Čas.

Prominenti, ktorí sa zúčastnili na markizáckom projekte Bailando, si naproti tomu môžu mädliť ruky. Za jeden priamy prenos dostali 40-tisíc korún, keď vypadli a zúčastnili sa na súťaži ako diváci, dostali ďalších 20-tisíc korún. A všetko do koruny už majú na konte.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu