Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Typický Kollár? Tehotná Andrea sedela doma, on si užíval s milenkou!

Podľa našich informácií bola Andrea Heringhová doma, zatiaľ čo Boris Kollár trávil víkend na Donovaloch. Zobraziť galériu (7)
Podľa našich informácií bola Andrea Heringhová doma, zatiaľ čo Boris Kollár trávil víkend na Donovaloch.

DONOVALY/BRATISLAVA – V sobotu odznela v markizáckej Smotánke informácia, že Andrea Heringhová (31) čaká dieťa s Borisom Kollárom (46). Hoci je partnerka najznámejšieho slovenského otca v radostnom očakávaní, podnikateľovi to vraj neprekážalo v tom, aby si užil víkend v spoločnosti milenky Barbary Bátorovej (21).

Vaše tipy

Hoci by sa mohlo zdať, že Boris Kollár sa pri bývalej playmate Andrei Heringhovej konečne usadí, opak je zrejme pravdou. Ani druhé brunetkino tehotenstvo ho pravdepodobne nastálo nepripúta k rodinnému kozubu. Vyzerá to totiž tak, že jednoducho nedokáže byť verný.

Podľa našich informácií si najznámejší otecko uplynulý víkend užíval na Donovaloch s jednou zo svojich predchádzajúcich mileniek, zatiaľ čo bola Andrea Heringhová v Bratislave. Podnikateľovi mala robiť spoločnosť mladá Barbara Bátorová, s ktorou prežíval aférku v lete minulého roka.

Tentoraz si brunetka vychutnávala oddych s Borisom na terase istého štvorhviezdičkového hotela. „Okrem Kollára a Barbary sa tam cez víkend ukázala aj misska Anna Amenová s manželom, moderátorka Adriana Kmotríková, Gabriela Drobová s partnerom, modelka Simona Slobodníková s manželom a tiež Braňo Záhradník s priateľkou,“ dozvedeli sme sa od zdroja.

Známy boháč však popiera, že by sa v Nízkych Tatrách cez víkend zdržoval. „Tak to asi ťažko,“ rozhorčene zareagoval na našu otázku, či bol na Donovaloch s milenkou Barbarou. „Už mám toho plné zuby.  Ľudia nevedia, čo od dobroty. Nebol som tam s ňou. Som momentálne na letisku v Londýne, idem do Miami a som rád, že zo Slovenska vypadnem,“ rozčertil sa Kollár, ktorý si to vraj do USA namieril s tehotnou Heringhovou.

V súvislosti s uplynulým víkendom sme oslovili aj samotnú Bátorovú. Mladá kráska tiež popiera, že strávila sobotu a nedeľu s podnikateľom. „Nie, nebola som s ním, tvrdila topkám Barbara. To, či dvojica naozaj hovorí pravdu, vedia zrejme iba oni. Nebolo by to však po prvý krát, keby sa Boris riadil starým známym heslom: Zatĺkať, zatĺkať a zatĺkať...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu