Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova (ex)milenka Barbara ukázala celulitídu na stehnách!

Namiesto hladkých stehien (na foto vpravo) predviedla Barbara počiatočné štádium pomarančovej pokožky. Zobraziť galériu (6)
Namiesto hladkých stehien (na foto vpravo) predviedla Barbara počiatočné štádium pomarančovej pokožky.

BRATISLAVA - Barbara Bátorová (21) je už navždy zapísaná do povedomia ľudí ako exmilenka Borisa Kollára (46). Oficiálne sa s ňou boháč rozišiel už pred rokom, no i tak sa s ňou z času na čas stretne. Rovnako ako všetky "ženy" známeho podnikateľa, aj tmavovláska sa rada oblieka do luxusných kúskov. Ako však vidno na našich záberoch, fešanda by mala radšej peniaze investovať do nejakého krému na pokožku než do drahých handier. Na stehnách jej totiž svieti celulitída.

Už sa neudržiava?! Barbara Bátorová sa minulý rok zviditeľnila krátkym románikom s boháčom Borisom Kollárom. Tak, ako rýchlo vzťah prišiel, tak aj odišiel. Podnikateľ totiž nemienil tolerovať tmavovláskinu pikantnú minulosť, ktorá sa spájala aj s eskortnou službou

Napriek tomu ešte v marci tohto roka mali topky.sk informácie, že títo dvaja si užívajú občasné stretnutia. Navyše, mladú študentku sme niekoľkokrát nafotili v naozaj luxusných kúskoch. V takých, o akých dievčatá v jej veku väčšinou len snívajú. A v takých, akými boháč rád zahŕňa "svoje ženy".

Zdá sa však, že najnovšie je všetko inak. Barbaru sme totiž stretli na nábreží Dunaja ako takú šedú myšku. Oblečenie bolo na jej pomery pomerne nevýrazné. Na prvý pohľad z neho rozhodne nekričala vysoká cena. Pozornosť naopak pútali Bátorovej nohy.

Zdá sa, že tmavovláska sa v poslednej dobe o seba nestará príliš intenzívne. V jednoduchom outfite vyzerala, akoby sa jemne zaoblila. Dôkazom môže byť aj pomarančová koža na jej stehnách. V minulosti sa pritom táto slečna veľmi rada predvádzala aj pred objektívom fotoaparátu a udržiavala sa celkom vo forme. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu