Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Naolejovaná exmilenka Kollára: Vytasila mastné silikóny!

Barbara Bátorová si svoje nahé tvary natrela riadnou vrstvou oleja. Zobraziť galériu (8)
Barbara Bátorová si svoje nahé tvary natrela riadnou vrstvou oleja. (Zdroj: Foto: wbw, tip čitateľa)

BRATISLAVA – Barbara Bátorová (21), ktorá sa zviditeľnila vďaka romániku s podnikateľom Borisom Kollárom (46), si pred pár dňami vyrazila k vode. Na bratislavských Zlatých pieskoch odhodila spolu s hanblivosťou aj vrchný diel plaviek. Ako vidno, počas horúcich dní si tmavovláska pokožku naozaj strážila. Pred slnením ju dôkladne natrela olejom na opaľovanie. No ktovie, či to mierne neprehnala. Nechýbalo totiž veľa, a pokojne by ste si ju mohli pomýliť s čerstvo namasteným plechom na pečenie.

Vaše tipy

Určite sa nespečie! Boris Kollár sa s Barbarou Bátorovou rozišiel už pred rokom a ani jej nevenoval žiadneho potomka. Napriek tomu tmavovláska zostáva vrytá do pamäte verejnosti a ľudia si ju dobre všímajú, kdekoľvek sa objaví. Pred pár dňami ju náš čitateľ stretol na Zlatých pieskoch, kde sa spolu s kamarátkou rozhodla opáliť  si krivky.

Slečny si pri vode dávali veľký pozor, aby nespálili svoje telá, a tak sa vyzbrojili slušnou vrstvou olejového prípravku. Vďaka tomu bolo vidno ich lesk už z diaľky. No nielen jagavosť ich tiel pútala pozornosť ostatných kúpajúcich sa. Tmavovláska sa totiž rozhodla, že chce dopriať slnečné lúče aj svojim prsiam. A tak sa všetci mohli kochať pohľadom na jej obnažené tvary, ktoré kedysi patrili Borisovi Kollárovi. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu