Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollár trápi Heringhovú: Ona sama s malým, on na výlete s plastikovou milenkou a deťmi!

Kollár a Heringhová si pred mesiacom odnášali z pôrodnice syna. Boháč sa napriek tomu stretáva s milenkou Barbarou Bátorovou (v krúžku). Zobraziť galériu (9)
Kollár a Heringhová si pred mesiacom odnášali z pôrodnice syna. Boháč sa napriek tomu stretáva s milenkou Barbarou Bátorovou (v krúžku).

PRAHA/BRATISLAVA - Silná káva! To, že Boris Kollár (47) evidentne nevie byť verný, je každému jasné. Tentoraz však už zašiel naozaj priďaleko. Kým sa Andrea Heringhová (31) doma starala o ich mesačného synčeka, podnikateľ si vyrazil do Čiech na nedávny koncert Jennifer Lopez s vyplastikovanou milenkou Barbarou Bátorovou (21). To však nie je všetko. Kým po jednom boku boháča sedela tmavovlasá silikónka, po pravej ruke mal školáčku Ester (7). Spoločnosť im však robila aj druhá dcéra jeho expriateľky Petry Krištúfkovej (34).

Prehnal to! Boris Kollár sa pred mesiacom stal sedemnásobným oteckom. Syna Borisa mu porodila Andrea Heringhová, ktorá s ním má ako jediná "z jeho žien" dve deti. No ani to jej nezaručuje vernosť známeho milovníka opačného pohlavia. Po pôrode dokonca dvojica údajne ani nebýva v spoločnej domácnosti.

Dôvodom môže byť práve fakt, že Andrea neverí, že by mohla byť v Kollárovom živote tou jedinou. S neverami teda asi ráta. Sklamať ju môže jedine skutočnosť, komu namiesto nej venuje podnikateľ svoju priazeň. Podľa našich zistení sa totiž opäť stretáva s Barbarou Bátorovou, ktorá si vraj kedysi zarábala ako luxusná spoločníčka. 

Keď sa informácie o jej minulosti už dávnejšie prevalili, Boris jej dal rýchle zbohom. Nakoniec sa však zdá, že pre ňu má slabosť aj po rozchode. V marci si totiž užívali na Donovaloch, teraz ju vzal na pražský koncert Jennifer Lopez. Zarážajúce však je, kto im ešte robil spoločnosť.

Boris totiž na výlet s milenkou vzal aj deti expartnerky Petry Krištúfkovej. V hľadisku sedel obklopený svojou vlastnou sedemročnou dcérou Ester a silikónovou Barbarou. Vedľa nej mala svoje miesto Vanesa, ktorá síce nie je jeho, ale stará sa o ňu rovnako dobre.

Vodiť si na rande s milenkou aj deti, to je už aj na Kollára trochu veľa. On sám sa však k tomuto stretnutiu nevyjadril. „Nebudem to komentovať,” povedal nám stručne. Rovnaký postoj zaujala aj Andrea Heringhová, ktorá sa stará o ich spoločného syna. „Vôbec sa k tomu nebudem vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie,” reagovala na všetky naše otázky. Nedozvedeli sme sa teda ani to, aký je momentálne ich vzťah. Zrejme však okrem malého Boriska spolu už nič neriešia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu