Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollárova polovička Heringhová sa zľakla: Namiesto aktov radšej toto!

Andrea Heringhová sa navliekla do plaviek. Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringhová sa navliekla do plaviek.

BRATISLAVA – Od myšlienky šteklivých záberov upustila! Priateľka podnikateľa Borisa Kollára (45) Andrea Heringhová (30) mala nafotiť jemne erotickú foto do kalendára pre rok 2012. Nakoniec sa však bývalá playmate rozhodla, že z tela neukáže prakticky vôbec nič. Navliekla sa do plaviek. Zrejme v tom má v prsty jej partner. Je o ňom totiž známe, že nechce, aby sa pred objektívom obnažovala.

Andrea Heringhová, matka dvoch detí a ešte stále oficiálna priateľka boháča Borisa Kollára, nafotila počas uplynulého víkendu snímky do pripravovaného kalendáru. Hoci mali mať pôvodne jemne erotický nádych, nakoniec z toho nič nebude. Zrejme si to na poslednú chvíľu bývalá playmate rozmyslela. Pravdepodobne nechcela zbytočne provokovať podnikateľa tým, že by sa pred objektívom fotografa opäť obnažila. Veď ako inak si vysvetliť fakt, že ostatné dámy pózujúce pre kalendár toho odhalili zo svojho tela oveľa viac.

Podľa záberov zo včerajších Promi Novín televízie Joj, ktoré priniesli reportáž z fotenia, je vidno, že Heringhová pózuje iba v plavkách. Ani náznakom neodhalila žiadne intímne miesta. Dôkazom, že pôvodne mala Andrea provokatívnejšie úmysly, môže byť aj jej citácia, ktorú nám poskytla pred realizovaním samotného fotenia. Keď sme sa jej totiž spýtali, prečo prijala ponuku na jemne erotické akty napriek tomu, že v minulosti takúto možnosť zavrhovala, odvetila: „Ide o charitatívnu vec. Preto som sa rozhodla túto ponuku prijať. Výťažok z predaja pôjde na financovanie plastickej operácie prsníka pre pacientku, ktorá oň prišla kvôli rakovine.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu