Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Heringhová robí napriek Kollárovi: Erotické akty!

Heringhová chce nafotiť opäť akty. V minulosti takto pózovala pre pánsky magazín. Zobraziť galériu (3)
Heringhová chce nafotiť opäť akty. V minulosti takto pózovala pre pánsky magazín.

BRATISLAVA – Neveru rozdýchava po svojom! Andrea Heringhová (30) si postupne začína zvykať na život bez Borisa Kollára (45). Keďže na ňu podnikateľ momentálne nemá taký vplyv ako pred partnerskou krízou, rozhodla sa prikývnuť na nafotenie jemne erotických aktov. Pritom dobre vie, že boháč z toho nebude nadšený.

Po prevalení nevery podnikateľa Borisa Kollára a faktu, že je jeho milenka Barbora Richterová tehotná, sa boháčova partnerka Andrea Heringhová utiahla do úzadia. Hoci toto verejné poníženie brunetka nesie stále ťažko, postupne sa začína stavať na vlastné nohy.

Napríklad sa začala častejšie stretávať so svojím exmanželom Gabrielom Heringhom a pred pár dňami absolvovala dovolenku s mamou a s deťmi v Turecku. Týmto všetkým zrejme chcela dvojnásobná mamička provokovať partnera Borisa Kollára. Korunku tomu všetkému nasadila, keď súhlasila s nafotením jemne erotických aktov. A to i napriek tomu, že v minulosti tvrdila, že sa nahá pred objektív už nepostaví. Počas uplynulého víkendu však urobila výnimku.

„Ide o charitatívnu vec. Preto som sa rozhodla túto ponuku prijať. Výťažok z predaja pôjde na financovanie plastickej operácie prsníka pre pacientku, ktorá oň prišla kvôli rakovine,“ prezradila Heringhová. 

Zaujímavé však je, že Boris Kollár nebol v minulosti nadšený z toho, že by sa mala matka ich spoločnej dcéry Sary Zoe nechať nafotiť obnažená. Zaujímalo nás preto, čo si o tom myslí. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ stroho odvetil najznámejší otec na Slovensku, ktorý s Heringhovou zatiaľ stále žije v spoločnej domácnosti.

A čo všetko na fotkách brunetka ukáže? „Pôjde o záber, ktorý predtým osobne odsúhlasím. Fotka bude decentná,“ uzavrela Andrea, ktorá má už fotenie za sebou. Nechajme sa prekvapiť, akú snímku si nakoniec vyberie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu