Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Obnažené ženy Kollára: Richterová vs. Heringhová - ktorá je viac sexi?!

Barbora Richterová vs. Andrea Heringhová. Zobraziť galériu (5)
Barbora Richterová vs. Andrea Heringhová.

BRATISLAVA – Vie si vybrať! Boris Kollár (45) svoj vkus na zvodné ženy jednoducho nezaprie. Popri bývalej playmate Andrei Heringhovej (30) si začal s ďalšou zmyselnou kráskou Barborou Richterovou (22). Tá sa v minulosti podobne ako Andrea pochválila svojím telom. Nepózovala však pre pánsky magazín, ale iba do súkromnej zbierky. Ktorá z boháčových žien je viac sexi?! Zahlasujte v ankete pod článkom!

Zhruba pred štyrmi rokmi pózovala Andrea Heringhová nahá na titulnej stránke prestížneho pánskeho magazínu Playboy. Keď si však začala budovať vzťah s podnikateľom Borisom Kollárom, s pikantnými fotografiami prestala. Malú výnimku urobila počas svojho tehotenstva. Nechala sa zvečniť odhalená s tehotenským bruškom.

Čo sa týka šteklivých fotografií, nezaostáva ani ďalšia z Borisových mileniek – Barbora. Tá sa však nevyzliekla donaha. Na nami získaných záberoch pózuje sporo odetá iba v spodnej bielizni. V porovnaní s Heringhovou sa na stránkach pánskeho magazínu neocitla. Šteklivá fotografia vznikla zrejme v čase, keď sa plavovláska živila ako hosteska. Možno teraz, v tehotenstve, naberie odvahu a nechá sa inšpirovať Andreou.

FOTO: Ktorá z Kollárových mileniek je viac sexi? Barbora Richterová (vľavo) alebo Andrea Heringhová (vpravo)?



Obnažené ženy Kollára: Richterová
Zobraziť galériu (5)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu