Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šokujúca SuperStar: Vyradenie miláčika, kolaps a divoká karta!

Martin Harich prežil napätý večer. Zobraziť galériu (18)
Martin Harich prežil napätý večer.

PRAHA - Obrovské prekvapenie! Po rockovom kole Česko Slovenskej SuperStar 2 dostal najmenej esemes hlasov Martin Harich (15). Po tejto informácii v pondelkovom vyraďovaní dokonca skolabovala jedna fanynka priamo pod pódiom. Porota sa však rozhodla, že bude hlasovať o vrátení tohto súťažiaceho do hry!

Emotívne! Vyraďovanie po rockovom kole bolo vďaka Leošovi Marešovi poriadne napäté. Ten totiž hneď poslal do bezpečia troch najlepších spevákov - Gabrielu Gunčíkovú, Alžbětu Kolečkářovú a Lukáša Adamca. Na pódiu zostali tí, čo si raz vyslúžili chválu, inokedy poriadnu kritiku.

Nakoniec sa rozhodovalo medzi dvomi Martinmi - Kurcom a Harichom. Na počudovanie najmenej hlasov dostal miláčik ženského publika z Liptovského Mikuláša. „Toto je najväčšie prekvapenie pre všetkých, toto som nepochopil,” komentoval to jeho zarazený súper Kurc.

V momente, kedy sa mala k vypadnutiu Haricha vyjadriť porota, však prišiel ďalší šok. Gábina Osvaldová začala volať doktora. V kotli medzi pódiom a porotcovským stolíkom totiž omdlelo jedno dievča. „Toto som naposledy videl u Michaela Jacksona,” poznamenal k tomu trochu nevhodne Leoš Mareš. „Toto ma rozhodilo viac, než to, že som vypadol,” povedal vystresovaný Harich.

Ďalšie napätie mu však spôsobili aj samotní porotcovia. Po obligátnej otázke, či chcú použiť divokú kartu, Rytmus povedal rázne áno. Súhlasila s ním aj Gabriela Osvaldová, no Helena Zeťová vyslovila zamietavé stanovisko. Rozhodnutie teda zostalo na Paľovi Haberovi.

A ten situáciu svojím vyjadrením spočiatku poriadne zamotával. „Vzhľadom na to, že by si to mal ďalej veľmi ťažké a ľudia by ti neposielali esemesky, lebo sme ťa poslali ďalej protekčne, chcel by som ťa ušetriť týchto ťažkých chvíľ. Preto mám sto chutí povedať nie. Ale máš smolu, pretože sa tak zlepšuješ, že ma zaujíma, ako budeš spievať ďalej. Takže áno,” vrátil Martina späť do súťaže.

Zvláštne však je, že samotný mladý spevák ešte pred rozhodnutím porotcovského kata mu krútením hlavy naznačoval, ako si to želá on. A keď postúpil do ďalšieho kola, ktorým budú duety, vyzeral poriadne sklamaný. Zrejme ráta s tým, že nabudúce aj tak vypadne. Navyše, kvôli použitiu divokej karty sa so súťažou počas budúceho pondelka budú musieť rozlúčiť až dvaja súťažiaci a šance, že Martin v SuperStar zostane, sú o to menšie.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu