Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zeťová sa rozohnila: Ševčíkovi navrhovala lásku a sex!

Ševčík dostal rady od Zeťovej. Zobraziť galériu (2)
Ševčík dostal rady od Zeťovej.

BRATISLAVA – Vraj mu to pomôže! Porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Helena Zeťová (30) počas nedeľňajšieho priameho prenosu odporučila finalistovi Petrovi Ševčíkovi (19) to, čo doposiaľ nikomu.

Chcete lepšie spievať? Potrebujete lásku, sex a nežnosti! To si zrejme myslí česká speváčka Helena Zeťová. Ako inak si vysvetliť jej radu, ktorú dala devätnásťročnému Petrovi Ševčíkovi po tom, čo odspieval druhú skladbu v rockovom kole.

Porotcovská dračica totiž položila finalistovi otázku, či má dievča, pretože podľa nej spieva bez emócií a s chladom. Po jeho zápornej odpovedi zaznelo z Heleniných úst nasledovné: „Tak až budeš mať, potom to bude ono. Ty sa potrebuješ niekde vydivočiť.“

Potom sa otočila do publika, kde sedeli Petrovi rodičia. „Pán Ševčík mi iste odpustí, ale nie je na tom nič zlé. Je to pre teba dobré. Jednoducho, užiť si niekde poriadne. Samozrejme, iba s jednou a navždy. Ale poriadne. Až potom z teba pôjdu tie emócie. Lebo do tej doby, pokiaľ to takto nie je, fakt to nefunguje. Straší chápu, čo myslím,“ dodala so smiechom porotkyňa.

Zeťovej slov sa ihneď chytil Paľo Habera. „Hovorila si o sexe?“ smeroval svoju otázku na porotkyňu. V tom momente sa pozrel na hodiny a ubezpečil sa, či je po desiatej hodine večer. Chcel si totiž byť totiž istý, že si môže dovoliť sexistické narážky počas priameho presnou. To, že boli v sále prítomné aj deti, nebral do úvahy. Nechajme sa teda prekvapiť, či si rady odborníkov zoberie Ševčík k srdcu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu