Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Habera osočuje už aj divákov: Paľo, toto si prepískol!

Habera osočoval divákov. Zobraziť galériu (11)
Habera osočoval divákov.

BRATISLAVA – Púšťa si ústa na špacír! Spevákovi a porotcovi Česko Slovenskej SuperStar Paľovi Haberovi (49) už začínajú liezť na nervy aj diváci. Počas včerajšieho kola ich neustále napomínal a dokonca im povedal, že ich má "u prdele."

Paľo Habera si zrejme myslí, že diváci v hľadisku šou Česko Slovenská SuperStar by nemali prejavovať počas priameho prenosu žiadne emócie. Asi by chcel, aby len v tichosti sedeli na zadku. Ako inak si vysvetliť reakcie porotcovského kata, ktorý počas včerajšieho kola neustále napomínal fanúšikov. Vadilo mu, že hlučne povzbudzovali svojich favoritov. 

Napríklad, po odspievaní prvej skladby v podaní Gabriely Gunčíkovej okríkol bučajúcich a ziapajúcich divákov slovami: „Môžem vám povedať, kde vás mám v tejto chvíli, u prdele.“ Vzápätí na to sa jeho kolegovia Rytmus a Helena Zeťová rozosmiali. Blondínka následne zahlásila: „Wau, si zabil!“ Tým dala jasne najavo, že sa s Haberovými slovami stotožňuje.

Kat si neodpustil pripomienky na adresu fanúšikov ani po tom, čo odspieval Martin Harich. Podobne ako v predchádzajúcom prípade, aj tentokrát mu prekážal prehnaný hluk. Dokonca prerušil svoje hodnotenie a jednej pištiacej tínedžerke podal fľašku, ktorú mal na stole, so slovami: „Pošlite jej čaj. Tej dievčine, čo tam tak strašne zavýja. Asi je smädná.“

To, že lídra skupiny Team ukričaná mládež poriadne iritovala, bolo evidentné aj po odspievaní ďalšieho finalistu. Paľo dokonca z plných pľúc zaziapal na divákov: „Ticho!“ Potom nastal v hale hrobový pokoj. Ako sa zdá, s pomalým vrcholením šou začína známym osobnostiam prekážať rev a piskot fanúšikov. Paľo by však nemal zabúdať na to, že práve prejavy diváckych emócií dodávajú programu šťavu. Nemusel by ich preto hneď posielať do ...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu