Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chudák superstarista Šeps: Naložili mu ako nikdy predtým!

Michal Šeps Zobraziť galériu (2)
Michal Šeps

BRATISLAVA - Chcú ho odstaviť?! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Michal Šeps (16) rozhodne nebude spomínať v dobrom na včerajšie rockové kolo. Za obe skladby, ktoré počas neho odspieval, si od poroty musel vypočul doposiaľ najtvrdšie hodnotenie.

Bol to prúser! To si myslia porotcovia Česko Slovenskej SuperStar o nedeľňajšom speváckom výkone Michala Šepsa. Tomu nesadla ani jedna skladba, ktorú počas rockového kola odspieval. Pohorel na Satisfaction od Rolling Stones a tiež na Iron man od Black Sabath. Za svoj chabý výkon si od štvorice odborníkov vypočul poriadne tvrdé slová kritiky.

„Michal, so všetkou láskou, ktorú k tebe chovám v srdci, ti musím povedať, že to bol fakt prúser,“ vyjadrila sa Helena Žeťová po vypočutí prvej skladby. Tým však hanenie Michalovho speváckeho výkonu neskončilo. Slovenský porotcovský kat Paľo Habera si na ňom doslova zgustol. „Fúha, ty si bol ale zlý. Taký zlý rocker, juj. Ja som miestami rozmýšľal, či máš alebo nemáš záchvat. Či sa ti nestala nejaká mozgová príhoda. Miestami to bolo dobré, miestami na hovno. Vieš?,“ nešetril Šepsa líder skupiny Team.

Ani raper Rytmus v kritike nezaostával za svojimi kolegami. „Táto SuperStar sa tvári, že je o speve a o šou. Pokiaľ by sme to mali brať podľa toho, tak už tu nemáš čo hľadať. Toto, čo si tu ukázal, pre mňa nie je spev ani šou. To bolo na zaplakanie. Už nemáš čím prekvapiť. Vyzeral si tak, ako keby si chytil epileptický záchvat,“ nekládol si servítku pred ústa. 

Nanešťastie pre Michala, aj druhá skladba dopadla katastrofálne. Opäť mu porotcovia dali okato najavo, že je najslabším článkom v šou. „Je zázrak, že si sa v tejto súťaži dostal tak ďaleko. My sme si ťa sem zobrali preto, lebo si pomohol oživiť šou. No toto sa ani náhodou nedá brať vážne,“ dostal studenú sprchu od Haberu.

Rytmusa jeho spev nebavil natoľko, že ho úplne odignoroval. „Nevyjadrujem sa. Kreslil som si a neviem, čo sa dialo,“ povedal raper. Šepsov výkon zaklincovala Gábina Osvaldová slovami: „Toto prestala byť sranda. Mala som z toho dojem, že chceš, aby to už bolo za tebou.“

Nechajme sa prekvapiť, či kritika zo strany porotcov ovplyvní hlasujúcich divákov počas dnešného vyraďovania. Myslíte si, že Šeps vypadne? Hlasujte v ankete pod článkom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu