Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Podzámskej dcéra: Aká matka, taká Radka!

Elena Podzámska a jej dcéra Radka. Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska a jej dcéra Radka.

BRATISLAVA – V štýle hollywoodskych hviezd! Herečka Elena Podzámska (39) a jej dcéra Radka majú očividne záľubu v rovnakých módnych trendoch. Dôkazom sú aj štýlové čižmičky, ktoré majú obe vo svojom šatníku. Tento kúsok vlastní aj množstvo zahraničných celebrít!

Mnoho prominentných mamičiek je ochotných investovať do šatníka svojich ratolestí nemalé peniaze. Občas sa dokonca stane, že dcéry majú rovnaký outfit, ako ich matky. V našich zemepisných šírkach môže byť takýmto príkladom herečka Elena Podzámska.

Na viacerých spoločenských akciách sme si všimli, že tmavovláska a jej dcéra Radka majú rovnaké čižmičky – tzv. UGG. Naposledy ich mala herečkina ratolesť obuté pri príležitosti uvedenia detskej Disney SIM karty na trh.

Spomínaná obuv sa vyznačuje tým, že na prvý pohľad nevyzerá príliš lákavo. No jej nositeľky si pochvaľujú pohodlnosť. Navyše, nohy sú stále v teple, lebo „uggsky“ sú zvnútra vystlané ovčou vlnou. Medzi zahraničnými kráskami si túto vychytávku obľúbili napríklad Jenifer Aniston, Eva Longria, Kate Hudson, ale aj módna ikona Sarah Jessica Parker so svojou ratolesťou. 

Viac informácií o čižmičkách nájdete TU.

Aké účesy nosí Elena Podzámska a iné známe ženy?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu