Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pribratá Parišková: Trapas v živom vysielaní!

Aneta Parišková počas moderovania stratila gombík. Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková počas moderovania stratila gombík.

BRATISLAVA - Postarala sa o zábavu! Moderátorka Aneta Parišková (37) počas nedávneho vysielania jojkárskych Novín o 17-tej nechtiac pobavila všímavých televíznych divákov. Mohol za to tesný kostým, ktorý obopínal jej rastúce tehotenské bruško. Keď sa totiž nadýchla, jeden z gombíkov na saku povolil a odletel!

Zaobľuje sa! Tvár jojkárskeho spravodajstva Aneta Parišková je momentálne na začiatku šiesteho mesiaca tehotenstva. Druhý stav sa pomaličky, ale isto odráža aj na jej postave. Pri nedávnom živom vysielaní sa jej vďaka tomu podarilo vyrobiť menší trapas priamo pred televíznymi kamerami. Keď sa pri moderovaní zhlboka nadýchla, odletel jej gombík na saku.

„Počas môjho dlhoročného pôsobenia v televízii sa mi toto nikdy nestalo, až teraz,“ okomentovala vzniknutú situáciu Parišková. Ako nám v súvislosti s tým prezradila, bolo náročné v danej chvíli zachovať kamennú tvár. „Nemohla som sa ani len usmievať, nieto smiať, keďže som hovorila o pohrebe a v ďalšej správe o nepríjemnom úraze,“ povedala Aneta, ktorá sa skutočne zachovala ako profesionálka. „Schuti som sa zasmiala doma, keď sme si to s Markom pozreli zo záznamu," dodala.  

Rodáčka z Košíc však vraj zatiaľ výrazný prírastok hmotnosti príliš nepociťuje. „Stále nosím bežné oblečenie. Vtedy to bol len zle prišitý gombík,“ poznamenala so smiechom. Ako však dodala, je si vedomá, že k tomu prispelo aj tehotenstvo. Ktovie, možno si práve v tej chvíli schuti v rastúcom brušku zakopal Anetin a Markov syn...

 

VIDEO: Trapas Anety Pariškovej v živom vysielaní.



Pariskova_gombik


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu