Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Parišková sa zasnúbila: Prezradila pohlavie bábätka!

Aneta a Mark sa na bábätko veľmi tešia. Zobraziť galériu (7)
Aneta a Mark sa na bábätko veľmi tešia.

BRATISLAVA – Šťastná a spokojná! Na štvrtkovú párty televízie Joj prišla Aneta Parišková (37) už s guľatým bruškom. Po jej boku samozrejme nechýbal priateľ Mark Sedlmair, s ktorým plavovláska čaká dieťa. Pri tej príležitosti nám poskytla moderátorka rozhovor, v ktorom nám okrem iného prezradila aj pohlavie bábätka.

Vzťah moderátorky Anety Pariškovej a jej kanadského priateľa Marka Sedlmaira naberá na obrátkach. Svedčí o tom aj fakt, že napriek krátko trvajúcemu vzťahu príde už o pár mesiacov na svet ich spoločný potomok. Plavoláske tak k synovi Danielovi, ktorého má z manželstva s Davidom Dočekalom, pribudne ďalšie dieťa.A opäť chlapček!

Ako sme sa od Anety v súvislosti s tehotenstvom dozvedeli, nič nechce zanedbať. Pravidelne navštevuje lekárku, pomaly už začína vyberať aj meno pre svoje dieťatko. „Čaká nás náročná úloha. Nájsť také, ktoré by znelo rovnako dobre na Slovensku, aj v Kanade,“ povedala nám.

Napriek tomu, že sa s Markom poznajú pomerne krátko, v úlohe otca si ho nevie vynachváliť. „S Danielkom majú naozaj pekný vzťah, z čoho sa teším. Veľmi mi s ním pomáha a myslím si, že ako otec má všetky predpoklady byť úžasný,“ ospevovala Aneta svoju polovičku.

Zdá sa, že jediné, čo partnerom chýba ku šťastiu, je spečatenie ich zväzku. To im totiž zatiaľ neumožňuje zákon. Parišková stále nie je rozvedená s českým podnikateľom Davidom Dočekalom. Sympatický Kanaďan sa však aspoň vo svojom profile na sociálnej svieti pochválil, že je zasnúbený. „Posunul to ďalej. Už sa aj verejne vyjadril, že si ma chce vziať za manželku. Keď to bude možné, ja sa tomu nebránim,“ prezradila Aneta.  

Chcete vedieť, ako to na jojkárskej párty vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Na žúre sme stretli aj finalistky súťaže Miss Slovensko. Ak ste zvedaví, čo nám krásky prezradili, kliknite SEM!

 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Anetou Pariškovou. Dozviete sa aj to, kto synovi Danielovi oznámil, že bude mať súrodenca.



Party_tv_JOJ_Pariskova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu