Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Parišková po roku v tom istom: Nájdete 5 rozdielov?

Aneta Dočekalová -Parišková v rovnakom outfite. Zobraziť galériu (3)
Aneta Dočekalová -Parišková v rovnakom outfite.

BRATISLAVA – Toto sme už videli! Moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (37) prišla na nedávnu jojkársku párty v zlato-hnedých šatách a v čiernom saku. Zaujímavé je, že presne tak isto bola nastylovaná aj pred rokom na jozefovskej akcii. Aká to náhoda, však?

Sympatická jojkárka Aneta Dočekalová-Parišková pred pár dňami žiarila šťastím na párty domovskej televízie v istom luxusnom bratislavskom hoteli. Úsmevy rozdávala na všetky strany. Dôvod bol jednoduchý. Po svojom boku mala milovaného partnera Marka. S tým čaká druhého potomka - opäť syna.

Na akciu sa plavovláska patrične vyfintila. Obliekla si zlato-hnedé šaty, ktoré obopínali jej rastúce tehotenské bruško. Vyzerala v nich naozaj dobre. „Toto je asi najlepšie oblečená Aneta, akú som kedy hodnotil. Veľmi pekné, vkusné a elegantné. Krásna vizáž. Veľmi dobre farebne zvolené,“  pochválil jej outfit aj stylista Ivan Bednárik.

Zaujímavé však je, že takmer navlas rovnako prišla oblečená aj minulý rok na meninovú párty Jozefa Oklamčáka. Ligotavé šaty prekryla čiernym sakom a na nohy si obula čižmy. Ešte aj účes bol veľmi podobný - rozpustené a vyžehlené vlasy. Zrejme takúto kombináciu oblečenia a imidžu moderátorka miluje.

A hoci sme sa všemožne snažili nájsť nejaké rozdiely vo fotografiách, ktoré vznikli s odstupom cca. 12-tich mesiacov, našli sme jediný. Pred rokom Aneta zvolila o čosi nižšie čižmy. A čo vy? Nájdete nejaké ďalšie? :-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu