Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sklenaříkovej ťažká spoveď: Pre toto sme sa rozišli!

Adriana a Chris spolu nežijú už niekoľko mesiacov. Zobraziť galériu (4)
Adriana a Chris spolu nežijú už niekoľko mesiacov.

PARÍŽ - Rozprávka skončila! Adriana Sklenaříková (39) v exkluzívnom rozhovore pre Paris Match potvrdila rozchod so svojím manželom Christianom Karembeu (40). Čo ju viedlo k tomu, že od neho po trinástich rokoch odišla? Má niekto z nich nového partnera? Dozviete sa v interview, ktoré uverejnil spomínaný francúzsky týždenník.

Čo vás viedlo k tomu, že ste sa rozhodli poskytnúť nám rozhovor?

Túžba objasniť veci. Vždy sme boli pod drobnohľadom a v posledných týždňoch ma hnevalo, keď som videla v tlači obrázky, kde som bola s inými mužmi a bolo to prezentované, že mám milenca. Pravda je, že som nikdy nepodviedla svojho manžela, ale s Chrisom sme sa už aj tak rozišli pred niekoľkými mesiacmi. Bola som to ja, kto odišiel. Christian dával rozhovory k svojej knihe, ale nikdy nespomenul naše odlúčenie. Nevedel, čo povedať. Keď som mu teraz volala, že vám idem dať tento rozhovor, vyzeralo to, že sa mu uľavilo.

 

Prečo ste odišli?

Nemohla som vydržať život, ktorý sme viedli. Keď môj manžel prestal hrať, začal žiť na 300 percent a ja som s ním nemohla držať krok. Nemohli sme sa nájsť. Ja mám 39 a potrebujem stabilitu. V podstate sme už nemali spoločný život. Povedzme, že sme sa vyvinuli rozdielne a že nemáme rovnaké potreby. Každý musí ísť svojou vlastnou cestou. Radšej som odišla, aby som všetko nezničila, aby som nekazila naše spomienky.

 

Môžete byť konkrétnejšia?

Strávila som s Christianom pätnásť nádherných rokov v bubline, v ktorej sme živili našu lásku. Odo dňa, kedy som ho stretla, bola som do neho šialene zamilovaná. Zviedla ma jeho osobnosť, poctivosť, láskavosť, jeho tajomnosť. Nič pre mňa nebolo dôležitejšie, než on sám. Pre našu lásku som opustila Paríž a išla do Janova, Madridu, Middlesborough, Atén, Ženevy. Bolo mi jedno, že som nemohla ísť na kastingy. Nechcela som nič iného na svete, len jeho, hoci som trávila víkendy sama, keď bol so svojím tímom.

 

To vyzerá, že je dosť žiarlivý...

Je to otázka kultúry. Vždy chcel, aby som robila veci s ním a nemohol vydržať osem dní, keď som bola na dovolenke s kamarátkou. Ale to mi nevadilo, pretože celý môj život sa točil okolo neho. Ako pár sme boli tak spojení, že bez toho, aby som si to uvedomila, som zrazu nevídala svojich priateľov alebo rodinu. Ale podarilo sa mi venovať sa svojej práci (Adrianina vlastná značka kozmetiky sa predáva v 18 krajinách), aj keď bol tisíckrát radšej, keď som zostala doma.

 

Čo ste robili, keď ste boli len doma?

Keď som nepracovala, pripravovala som napríklad jedlo, lebo rada varím. Von sme chodili len málokedy. Ak išiel Christian von s kamarátmi po zápase, nešla som s ním, ale to mi nevadilo. Milovala som tento život.

 

Koniec jeho kariéry bol spúšťačom, na vás doľahla určitá únava...

Nie, to nebola únava. Keď hral futbal, jeho domovský klub bol pre nás kotvou. Teraz, keď už nehrá, hľadá svoje miesto. Rozbehol množstvo aktivít, ako nakrúcanie série dokumentárnych filmov pre kanál Planet. Kvôli tomu môže ísť na dva alebo tri mesiace preč bez toho, aby som o tom vedela.

 

Odlúčenie znamená nové známosti?

Z mojej strany nebol nikto iný. Čo sa jeho týka, neviem. Čo viem, je, že som bola vždy sama, že som získala ilúziu domova. Moje útočisko je na Slovensku, kde žije moja matka. S Chrisom sme tam tiež mali bývanie, krásny dom so psami a so záhradou. Po čase však už robil Christian rozhodnutia sám. Bez konzultácií so mnou. Nakoniec som sa rozhodla odísť, aj keď nikdy nezabudnem, čo pre mňa urobil.

 

Keď o tom hovoríte, stále z vás cítiť lásku...

Christian je moja krv, moja rodina. Vždy sa na neho chcem pozerať rovnako, ako keď sme k sebe ešte prechovávali city. Akoby som sa znova narodila, keď som ho v roku 1996 stretla počas letu z Milána do Paríža. S ním môj svet dostal farbu. Našla som lásku, ktorú som dlho hľadala.

 

Ako si vysvetľujete, že spolu nemáte dieťa?

Christian, ktorý má dcéru z predchádzajúceho manželstva, vždy chcel mať dieťa aj so mnou. Ja som bola tá, ktorá nechcela. Kedysi som mala traumu, kvôli ktorej som sa bála mať dieťa. A potom som sa bála, že dieťa nám odoberie z lásky, ktorú som exkluzívne dávala svojmu manželovi. Nebola som si istá, či niekoho iného budem vedieť milovať tak intenzívne...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu