Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sklenaříkovej najťažšie priznanie: Koniec! S manželom už nie som!

Adriana a Chiristian sa rozišli Zobraziť galériu (6)
Adriana a Chiristian sa rozišli

PARÍŽ - Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková Karembeu (39) oficiálne potvrdila, že sa rozišla s francúzskym futbalistom Christianom Karembeuom (40), za ktorého je vydatá od roku 1998. Manžel sa k tomu ešte nevyjadril.

Tridsaťdeväťročná dlhonohá kráska to povedala v rozhovore, ktorý dnes zverejnil francúzsky týždenník Paris Match. Reaguje tým na fotografie v tlači, na ktorých je zachytená v spoločnosti mužov, ktorých denníky označovali za jej pravdepodobných milencov.

Modelka potvrdila, že od roku 2005, kedy Christian Karembeu ukončil futbalovú kariéru, sa s manželom vídali len málo a teraz žijú už viac mesiacov úplne oddelene.

"Povedzme, že sme sa vyvíjali odlišne a že nemáme rovnaké potreby. Každý musí pokračovať vlastnou cestou. Radšej som odišla, aby som všetko nezničila, nepoškodila naše spomienky," vysvetlila modelka, ktorá sa s manželom stretla v roku 1996.

Paradoxné je, že ešte minulý týždeň nás modelkin manažér Miro Šimonič ubezpečoval, že je medzi dvojicou všetko v poriadku. Keď sme sa ho spýtali, či sa rozišli, povedal: "Nemôžem to potvrdiť, pretože to nie je pravda. Sú to bludy. Som teraz v Paríži s nimi. Aký rozchod? Aká nemanželská dcéra? Adriana a Chris sú stále spolu."

Dnes nám však vysvetlil dôvod zahmlievania informácií. "Adriana bola dohodnutá s týždenníkom Paris Match, pre ktorý poskytla v tom čase exkluzívny rozhovor. Preto som sa vyjadril tak, ako som sa vyjadril. Nechcel som, aby unikli správy skôr, než bolo treba," povedal Šimonič.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu